2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رتبه به منطقه ای که توش درس میخونی بستگی داره ممکنه اونسال رتبه های خوب برن فرهنگیان مثلا ۳۰۰ ۴۰۰ یا رتبه های معمولی تا ۴۰۰۰ اینا کلن تلاشتو بکن بهترین رتبه رو بیاری 

امسال دانشگاه ما شنیدم رتبه دورقمیم گرفته

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

من هنو ۱۸ ام سال اوله کنکورمه

موفق باشی میخوای چی تدریس کنی

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

فعلا تصمیم ندارم فقط قصدشو دارم فرهنگیان قبول بشم ولی من یا ابتدایی انتخاب میکنم یا راهنمایی

من ابتدایی ام بخاطر علاقم این رشته رو زدم ولی اینو درنظر بگیر ابتدایی ۵ روز در هفته باید بری سر کار ولی دبیری سه روزه جمع میشه شرایط ادامه تحصیل برای ابتدایی هم خیلی سخت تره هم سخت اجازه میدن هم باید پنجشنبه جمعه ها بری سر کلاس 

یه وقت چشم و گوش بسته نری تو فرهنگیان بعد پشیمون بشی ۸ سالم تعهد میدی قشنگ درست و حسابی تحقیق کن 

ینی واسه قبول شدن تو شهرم باید ببینم ظرفیت چقده؟

بله بیشتر به همین مربوطه هر چی ظرفیت بالاتر باشه احتمال قبولی با رتبه ی بالاتر هم بیشتره البته این امر فقط احتمال قبولی رو تا حد زیادی بالا میبره رتبه هم به همین اندازه مهمه