2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم میکنم

اول زبان 

بعد آماده سازی مدارک 

بعدم اپلای از طریق سایت دانشگاه

اگه میخوای بری کانادا و آمریکا باید ایمیل اساتیدرو پیدا کنی و ایمیل بزنی 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

برای دوره ارشد

اپلای دوره ارشد، اگر شرایط مالی خوبی دارید کار سختی نیست. به سایت دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید و مدارک و نمره زبان مورد نیاز را ببینید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اپلای دوره ارشد، اگر شرایط مالی خوبی دارید کار سختی نیست. به سایت دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید و مدا ...

مرسی عزیزم 

اگه سطح زبان و کلا از نظر علمی و مالی متوسط باشیم چقدر درصد پذیرش دانشگاهای امریکا وجود داره؟

نگرانم که به تو هدیه کنم شعرم را، و تو آن را به کسی وای ولش کن اصلا

من دارم میکنم اول زبان  بعد آماده سازی مدارک  بعدم اپلای از طریق سایت دانشگاه ...

مرسی عزیزم 

با لول درسی متوسط و زبان متوسط و کلا رزومه ی متوسط

چقدر احتمال پذیرش دانشگاهای امریکا هست؟

مرسی عزیزم  با لول درسی متوسط و زبان متوسط و کلا رزومه ی متوسط چقدر احتمال پذیرش دانشگاهای ام ...

بیشتر شانسیه 🙂

من واسه کسی که خیلی خیلی ضعیف بود پذیرش گرفتم

تنها کار اینه که زیاد ایمیل بزنید یعنی بالای ۶۰۰ ایمیل 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

مرسی عزیزم  اگه سطح زبان و کلا از نظر علمی و مالی متوسط باشیم چقدر درصد پذیرش دانشگاهای امریکا ...

آمریکا را اطلاع ندارم. ولی اروپا، شرایط مالی خوب برای دوره ارشد حرف اول را میزنه. اگر بتونید شهریه را پرداخت کنید و ضمانت کنید از پس هزینه های زندگی و کرایه خونه برمیایید، شانس بالایی دارید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
بیشتر شانسیه 🙂 من واسه کسی که خیلی خیلی ضعیف بود پذیرش گرفتم تنها کار اینه که زیاد ایمیل بزنید ...

خیلی ممنونم عزیزم از راهنمایی