2777
2789
عنوان

عیدی گرفتن از جاری

1336 بازدید | 50 پست

سلام من تقریبا 10 ماهه عقدم عید خونه نبودم جاریم امشب من و خواهر شوهرم و مادر شوهرم رو  دعوت کرد موقع برگشت دیدم یه پاکت داد توش عیدی بود 100 تومن گذاشته بود در صورتی که به دختر خواهر شوهرم 50 داد و به پسرش هم عیدی گرون تری داد کلا چندبار پیش اومده ازش خساست دیدم ولی من واسه اونا کم نزاشتم مثلا شوهرش رفته بود زیارت با خانوادم رفتیم خونشون واسشون هدیه گرفتیم شکلات کادویی هم بردیم هدیه ای که گرفتیم ارزشش 400 500 تومنی بود . خیلی زن خوبیه فقط خسیسه وضعشون هم ماشاالله خوبه حالا نمی‌دونم چجوری با احترام جواب این عیدی که بهم داد رو بدم . که هم بی حرمتی نکرده باشم هم بفهمه کارش اشتباه بوده

عزیزم عیدی داده دیگ قرار نیست اونم مصل خود شما رفتار کنه اگه اینجوری بود ک دنیا گلستان میشد .هر کسی ی عادتی و رفتاری داره بعدم توقع عیذی نداشته باش 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی در شأن خودش کادو میده ،شأن این خانم هم همینقدره

اصلا واست مهم نباشه 

ارزش شما بالاتر از این حرفاست که بخاطر پول ناراحت بشی

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

عزیزم باید قبول کنی اون اخلاقش همینه بقولی کمی خساست داره یا هرکاری میکنی بدون توقع انجام بده یا هم اندازه خودش هزینه کن وقت بذار که ناراحتی پیش نیاد چون منم یکی از اشناها اینجور بود اوایل خیلی ناراحت میشدم الان دیگه قبول کردم اقا این خانوم طرز فکرش با من متفاوته 

اشتباهی نکرده عزیزم  همون مبلغ کم هم که داده لطف کرده وظیفه ای نداره

آخه مثلا پسرش عمل کرده بود من رفتم عیادت چندتا کمپوت و آبمیوه بردم ولی وقتی اومد عیادت برادر من یدونه آبمیوه آورد بخدا من هیچ وقت روم نمیشه همچین کاری کنم 

چه جای کارش اشتباه بوده ؟

عزیزم تو هنوز عقدی منم عقد بودم بهم عیدی میدادن همه بزرگتر ها بهم عیدی میدادن تازه بعد عروسیم تا وقتی بچه دار شدم باز همه بهم عیدی میدادن 

نمیدونم رسم شما چجوریه ولی ما امسال ۵۰ به بچه ۱۰۰ به بزرگ ها میدادیم عیدی جبران خوبی نیست عیدی یه کادو برا سال نو

عزیزم باید قبول کنی اون اخلاقش همینه بقولی کمی خساست داره یا هرکاری میکنی بدون توقع انجام بده یا هم ...

عزیزم تا وقتی جای طرف نباشی نمیتونی قضاوت کنی

کسی که پولداره همه ازش توقع دارن باید به کل تایفه عیدی بده 

شاید ۱۰۰ هزار تومن کم به نظر بیاد ولی به ۱۰۰  نفر بخواد عیدی بشه همون میشه ۱۰ میلیون...

میدونی منظورم چیه...

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

ایشون از باب احترام و یادبود این هدیه رو دادند. 

قرار نیست از جاری عیدی بگیریم! 

این لطف ایشون بوده که خواستند به عنوان یادبود و از روی یک سنت قدیمی، هدیه ای رو به نماد برکت احتمالا برای مهمانانشون در نظر بگیرند. 

قرار نیست جز تشکر هیچ ری‌اکشن دیگه ای داشته باشید! 

دستشون هم درد نکنه. 

بابت مهمان نوازی و اینکه به یادتون بودند. 

همین🤷🏻‍♀️❤️

برای کسی کاری نکنید که بعد تر به چشم منت به سر اون شخص بهش نگاه کنید و به دنبال جبران باشید🌺

دوست داشتید تاپیک آخر من رو بخونید. شاید براتون جالب باشه❤️

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻