2777
2789

عزیزانم من دبیرم 

تو مدرسه از خیلی جهات نگران دانش آموزام هستم ولی یه نگرانی فکرمو خیلی مشغول کرده و مشکل اینجاست که تا بحال فرصتش پیش نیومده با دانش آموزان راجع بهش صحبت کنم . شاید هم فکر کردم نگم بهتره‌. کار مشاوره و ....

با دانش آموزان رفیقم ولی خیلی حرفا رو نمیشه مستقیم گفت....

نگرانیم بابت اینه که متاسفانه خیلی از همسن های شما فکر میکنن گرایش به همجنس دارن . شناختم نسبت بهشون تقریبا بالاست و میدونم که دارن اشتباه میکنن و چیز زیادی هنوز از خودشون نمی دونن

دخترای گلم اون حسی که شما ممکنه به همکلاسیتون داشته باشین طبیعی و غیرواقعیه. 

و دلیلش اینه که مدت زیادی از زندگیتون رو در کنار همجنس هاتون هستین و در سن حساسی هستین. سنی که نیاز به دیده شدن و خواسته شدن و عشق دارید و احساساتتون بر منطقتون غلبه می کنه. 

شما در کنار همکلاسی هاتون احساسات مشترک مختلفی از جمله استرس، عشق به یه معلم یا یه درس، خوشحالی غم و تنفر و غیره رو تجربه میکنید و ممکنه هر کدوم از اینها منجر به این بشه که تصور اشتباهی از خودتون در ذهنتون ساخته بشه

ازتون خواهش می کنم تا زمانی که به ثبات احساسی نرسیدین (حدودا زیر ۲۰ سال)ذهنتون رو درگیر این روابط نکنید. 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته متاسفانه این بازه سنی خیلی حساسه و هرکس یطور یه مشکل داره اما کاش اطرافیان هم درکشون کن یکم بشینن باهاشون حرف بزنن و واقعا حرفاشونو قبول کنن حتی اشتباه باشه این باعث میشه فرد حس تکیه گاه و حامی داشته باشه و بهش اعتماد کنه یهو دیدی خودش ازتون خواستم بهش بگین چی خوبه چی بد

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

بخاطر اینه که تا 18 سالگی کسیو بغیر همجنس خودمون نمیبینیم حتی معلم فقط برادر و پدر... این خیلی بده و اسیب هاشم خیلی بیشتر ازینیه که شما میگین من الان به این سن رسیدم و از ورود به جامعه میترسم بخاطر اقایون... میترسم برم جاییک اقایون کار میکنن کار کنم 

من طرفدار این چیزا نیستم ولی  سن بالاها چی اونام کم نیستن تو این قضیه

خیلی خیلی تعدادشون کمتره 

اتفاقا خود این نشون میده این بچهدها دارن اشتباه میرن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
درسته متاسفانه این بازه سنی خیلی حساسه و هرکس یطور یه مشکل داره اما کاش اطرافیان هم درکشون کن یکم بش ...

قبول دارم رفتارا با دخترای این سنی باید نسبت به دوره خودشون باشه

خیلی درست گفتی متاسفانه خیلی زیاد شده این اتفاق و حتی تو کلاس ماهم نصف همکلاسیا همینجوری شدن و فکر م ...

نه شایدم فکر میکنن گرایششونه ولی اشتباه میکنن 

و نمیدونن چقدر روی آینده و روابط عاطفی و اجتماعیشون تاثیر بد میذاره