2777
2789

راضی بودین؟به کف سر مالش بدم اشکال داره ریزش میده؟

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنه روغن ها ادل ریزش میدن اگه به سرت بسازه عالیه موهای سفیدم سیاه میکنه

اتفاقا موهام داره سفید میشه بااینکه۲۲سالمه کاش جواب بده

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
روغن خرگوشک خوبه عزیزم و آب پیاز 

یه کف سر هم بزنن ایرادی نداره؟

سیاه دانه برای ماساژ بدن هست اونم برا درد ،برای مو و پوست مو کندوش و کرچک بزن عالیه ،روغن سیاهدانه من فقط برا درد استفاده کردم و دیدم بقیه زدن حقیقتا برا مو نشنیدم

درخواست قبول نمیکنم، من آرزوهامو زمانی بدست آوردم ک دیگه ذوقی براش نداشتم🌱
بله  خوبه  البته من زمانی که استفاده می کردم ترکیبی بود  خوب بود

با چی ترکیب کردین

هلیله سیاه هم اسیاب بده بکنن برات هر شب بخور

تاثیر داره؟

من برایریزش زدم بدتر شد 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤