2777
2789
عنوان

خیلی دوس دارم از همسرم جدا بشم

429 بازدید | 6 پست

عقدیم 

رابطه و اینا هم نداشتیم 

مشکل اینه خیلی رو مخمه

پسر خوبیه ها از لحاظ اخلاقی و خانوادگی

ولی مشکل اینه حس میکنم پول دوسته خسیس نه ها پول دوست مثلا سر قضیه جهیزیه خریدن دویست بار من بهش گفتم باید چیارو  تو باید بخری باز ورداشته میگه بهم نگفتی چیا بخرم فردا نگه کسی باید چیزی می‌خریدی من پولامو خرج کردم😑😑من آدم کن تحملیم اصلا برام مهم نیست جدا بشم فقط حس میکنم اون صبرم دارم تموم میشه انگار دارم با بچه بحث میکنم

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کلا کاسه صبرت همینه که نباید ازدواج میکردی  پس فردا قراره خیلی بیشتر ازینا بشنوی

غلط کرده من آدم حرف شنیدن از کسی نیستم از اولم بهش گفتم

غلط کرده من آدم حرف شنیدن از کسی نیستم از اولم بهش گفتم

منم عقدم گاهی خسته میشم زندگی همینه دیگه عزیزم

احساس میکنم تیپ شخصیتیت خیلی شبیه منه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
منم عقدم گاهی خسته میشم زندگی همینه دیگه عزیزم احساس میکنم تیپ شخصیتیت خیلی شبیه منه

آدم وابسته ای نیستم راستش بود و نبود آدمای جدید هم برام مهم نیست گاهی عصبی میشم حس میکنم خیلی پشیمونم گاهی می‌گم نه اوکی خوبه