2777
2789
عنوان

کسایی ک ایفون 11 دارن لطفا بیان

2422 بازدید | 26 پست

مدل نرمالش 

لنز دوربینش خوبه ؟ 

تا 35 تومن میتونم خرید کنم 

ارزش خرید داره؟

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بااین قیمت ۱۲بخر خب داشتم ۱۲ عالی بود

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

35 تومن بده یه 12 پرو بخر

اخه گوشی ک مال چند نسل قبله ب چه دردت میخوره

اون گوشی دیگه الان باتری باید عوض بشه کلی ضربه و.. خورده ...

35 بده پول پیش 10 تومن بفیه رو هم قسط بده یه 13 نرمال بردار

۳۵تومن ایفون ۱۴معمولی بخر یا ۱۳معمولیر

۱۳الان چهل وخورده ای

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

بااین قیمت ۱۲بخر خب داشتم ۱۲ عالی بود

درسته میگن برا نصب برنامه هاش دردسر سازه؟ 

هزینه هاش بالاس

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩
من دو ماه میش گرفتم ۳۴/۵😐

منم ماه پیش هدیه گرفتم ۳۸بود الان دیج ی ۴۲تومن بیرون گروتتر

منم تو فکر آیفون ۱۱ ام فقط میترسم محدودم کنه تو انجام کارام

اره ولی خب این ک الان دستمه نگه میدارم 

منم ترس همینو دارم

درسته میگن برا نصب برنامه هاش دردسر سازه؟  هزینه هاش بالاس

ن والا سه سال داشتمش هیچ دردسری نداشت اصلااا هیچ هزینه ای هم پرداخت نکردم برنامه ایرانی تحت وب بودن