2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنگی قشنگ تره و کیفیتش بهتره . ولی گرون تره  البته سرویستون باید بزرگ باشع و کوچیک و جمع و جور نباشه .ما هم سرویسمون کوچیک بود قسمت روشوییش در باز میشد و فضا نداشت پولشم نداشتیم کابینتی گرفتیم 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

من سنگی دارم چندین ساله راضیم اصلا کثیف نمیشه ولی قبلا کابینتی داشتم  راضی نبودم

کابینتی فشرده باشه ام دی افش بازم ممکنه که اب بهش نفوذ کنه  وخراب بشه؟

سنگی قشنگ تره و کیفیتش بهتره . ولی گرون تره  البته سرویستون باید بزرگ باشع و کوچیک و جمع و جور ...

پشتش میگن کثیف بشه سخته شستش راسه؟؟قیمتش برای من مهم نیست

خوشبختی یعنی همین سه نفره بودنمون😍😍

سنگی راحتتره . من معمولا  موقع شستن دست و صورتم خیلی آب می‌پاشونم  زمین و.. بخاطر همین کاملا میچسبم به روشویی . اینکه سنگی برام راحتتره پام هم راحتتره میره زیرش.  مجبور نمیشم با فاصله بایستم😂

پشتش میگن کثیف بشه سخته شستش راسه؟؟قیمتش برای من مهم نیست

کابینتی؟؟ نمیدونم ما هنوزنصب نکردیم

سنگی اگه خواستی بگیری  . اگه سرویست کاشی اسلب ,اسلپ (اسم دقیقشو نمیدونم) داره با اون کاشیه ست میکنن و روشویی سفارش میدی و از همون سنگ درست میکنن برات خیلیم شیک میشه

سنگی راحتتره . من معمولا  موقع شستن دست و صورتم خیلی آب می‌پاشونم  زمین و.. بخاطر همین کام ...

پشتش کثیف بشه چطوری تمیز میکنی

خوشبختی یعنی همین سه نفره بودنمون😍😍