2777
2789

هیچووقت دیر نیس.من بزرگترم ازت ..میرم دهم‌ولی تابستون میخام والیبال‌بزم..فرص اهن و ویتامینم فزاموش نکن لخور..قدت چتده؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۶۳ سانت.میدوارم تو والیبال موفق بشی

ممنونم عزیزدلممم..همچنین

چقدر قدت ارزومه😕. من ۱۵۶ .قد کوتاه ترینم..اعتماد ب نفسم صفر شده

ممنونم عزیزدلممم..همچنین چقدر قدت ارزومه😕. من ۱۵۶ .قد کوتاه ترینم..اعتماد ب نفسم صفر شده

منم دماغم انحراف داره کمی هم چاقم اونقدر خجالت می‌کشم. بعد همسنام همشون موهاشون رنگی آرایش بلد منم خیلی عقب مانده هستم هعی

منم دماغم انحراف داره کمی هم چاقم اونقدر خجالت می‌کشم. بعد همسنام همشون موهاشون رنگی آرایش بلد منم خ ...

.منم عقب مانده ام دربرابزشون😂اشکال ندازه بابا .فدا سرمون

.منم عقب مانده ام دربرابزشون😂اشکال ندازه بابا .فدا سرمون

😂😂😂بعد اینکه من اولین روز استرس میگیرم هعی قبلا که میرتم تکواندو یه ۴ ماه رفتم ولی هربار که میرفتم اونقدر استرس داشتم انگار اولین روزمه

😂😂😂بعد اینکه من اولین روز استرس میگیرم هعی قبلا که میرتم تکواندو یه ۴ ماه رفتم ولی هربار که میرفت ...

الهی😂😂‌.منم استرس دارم برای والیبال..هیجی بلد نیسم‌..اولین باره چنیم کلاسی میرم..دوبار فقط تابستونا باشگاه رفتم.. ب دخترخالم گفتم باهم بریم.اگ قبول کنه تازه😂😂.

منم دماغم انحراف داره کمی هم چاقم اونقدر خجالت می‌کشم. بعد همسنام همشون موهاشون رنگی آرایش بلد منم خ ...

چن سال دیگ حسرت این روزا رو میخوری الان تو میتونی تغییر کنی و کم کم به کسی که دوس داری باشی نزدیک شی هم از نظر ظاهری هم شخصیتی پس قدر این روزا رو بدون 

الهی😂😂‌.منم استرس دارم برای والیبال..هیجی بلد نیسم‌..اولین باره چنیم کلاسی میرم..دوبار فقط تابستون ...

منم به دوستام میگم میگن به خاطر درس نمی‌تونن بیان اونقدر میترسم باید تنها برم😂بعد باشگاه که قراره برم باشگاه بابای دوستمه ولی دوستم تایم پسرا میره نمیبینم(راستی ببخشید خیلی حرف میزنم کسی ندرم همدردی کنم)

منم به دوستام میگم میگن به خاطر درس نمی‌تونن بیان اونقدر میترسم باید تنها برم😂بعد باشگاه که قراره ب ...

ن فداتشم منم کسیو ندارم.هیچ دوستی ندارم.راحت باش حرف بزن...من خیلی وقته با کسی چت نکردم.چون تنها  تریییینم :) هبشکی کنازم نیس..راستی چ رشته ای میخای بری،

ن فداتشم منم کسیو ندارم.هیچ دوستی ندارم.راحت باش حرف بزن...من خیلی وقته با کسی چت نکردم.چون تنها &nb ...

هعییی همین الان آشنا شدیم احساس میکنم دوستیم😂شاید ریاضی چون از حفظیات متنفرم