2777
2789
عنوان

خواستگاری

213 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

یه آقایی هست ۱۶ سال ازم بزرگ تره و خواستگاری کرده ازم 

اخلاقش ی مدت باهاش صحبت کردم و ی بارم دیدمشون تا حدودی عین خودمه 

من با اینکه سنم کمه ولی حوصله خیلی از کارارو که جوونا امروز میکنن ندارم و اینکه همیشه اختلاف سنی بیشتر دوست داشتم چون حس میکنم طرف پخته تر هستش صرفا به خاطر این جوابم مثبت بود 

ولی به مامانم گفتم گفت که سنش خیلی بیشتره

آشنای دور هستن و خوبه 

ولی به خاطر سنش میخوام بگم نه (بهش گفتم سنت زیاده گف یه مدت فک کن جواب بده) 

چی بگم که محترمانه باشه؟ 

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رد کن، ۱۶ خیلیه نگاه به الانش نکن آینده رو ببین

همین کارو میخوام بکنم 

ففط میگم چی بگم بهش؟ چون آدم خوبیه واقعا بهش احترام قائلم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

نمدونم من خودم ذاتا مرد سن بالا دوستدارم  دوست پسرمم ازم13سال بزرگتر بود و خیلی ادم با اخلاق و ...

عزیزم چند سالتونه شما؟

همین کارو میخوام بکنم  ففط میگم چی بگم بهش؟ چون آدم خوبیه واقعا بهش احترام قائلم

صادقانه عزیزم، میگی بخاطر اختلاف سنیمون من با این ازدواج مخالفم، اگر خواست قانعت کنه بگو من با اختلاف سنی زیاد کنار نمیام 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

عزیزم اون مورد برای منم پیش اومد بهم گف من از اینکه ازم ۱۴سال کوچکتری مشکلی ندارم و با امروزی بودنت هم مشکل ندارم خوشم میاد خانومم خوشتیپ باشه قرار گذاشتیم رفتیم بیرون دور چیتگر قدم میزدیم چن تا پسر از کنارمون رد شدن بد نگام کردن من از قصد مانتوی خیلی کوتاه پوشیده بودم ک واکنششو ببینم ناراحت شد گف بیا بریم تو ماشین رفتیم ماشین بهم گف من خوشم نمیاد مانتو کوتاه بپوشی هرجور خواستی تو خونه پیش خودم میپوشی ولی بیرون ن همون آدمی ک میگف من مشکلی ندارم تو قرار اول خودشو نشون داد منم وقتی رسیدم خونه گفتم بنظرم زوج مناسبی نمیایم و براتون آرزوی موفقیت ميکنم 

کاربری دست دو تا دوسته

25

میشه بگید چی بگم بهش که محترمانه باشه؟