2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم از مهد گرفت خب چون پسر بچه بود موهاشو کوتاه کردم 

ولی خب مرکز بهداشت رفتم گفت همه اعضا خانواده باید درمان شن تا کلا ریشه کن شه 

در وهله اول که شامپو داد باید دوبار با فاصله ده روز استفاده کنی

بعد هم گفت که به موها سس مایونز بزنیم بذاریم دوساعت بمونه این محدودیت نداره و میتونی قبل از هر حمام بزنی خیلی هم برای مو خوبه چون سس مایونز از تخم مرغ روغن و سرکه تشکیل شده که هر سه برای مو عالین

تمام لباسا و رو بالشی ها  تون رو با اب داغ بشورین من تو اباس شویی 90 درجه تنظیم کردم و شستم

کدام رمال, به تضمین کدام اسطرلاب,, قول میدهد که دوستت بدارد کسی فردا,,, آن طور که من امروز؟!؟

عزیزم چنتا تاپیک قبلا باهمین موضوع زده شد .همه میگفتن باسس مایونز تمام موهاتو اغشته کن بعد کلاه رنگ بکش روش تاصب باشه بعد باشونه مخصوص شپش یا شونه دندونه ریز خیلی شونه بکش .هفته ای یکی دوبار تکرار کن چن هفته پشت سرهم .وسبزی شنبلیله هم بجوشون توحموم بریز رو موهات میتونی سرتو تو تشت تواب شنبلیه یکمی نگه داری .

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂

تو هر حمام بعد از شستن موها به موهاتون حسابی نرم کننده بزنید و با شونه مخصوص شپش شونه کنید تا تخمهاش بریزه بیرون

کدام رمال, به تضمین کدام اسطرلاب,, قول میدهد که دوستت بدارد کسی فردا,,, آن طور که من امروز؟!؟

من شنیدم شامپوش خوب نیش ضرر داره یکی ازخانماهم گفت شامپوی خنک کننده بس هم خوبه 

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂

یکی از نزدیکان با شونه درمان کرده بود. پنبه گذاشته بوده بین دندونه‌ها و باهاش تخم‌های شپش رو کشیده بیرون. 

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
خیلی ممنون خانوما راستش یه بار از شامپوی مخصوص هم استفاده کردم ولی چون زیادیش ضرر داره ترسیدم منم بچه های خواهرام میرن مدرسه احتمالا از اونا اومده

موهاتو دكلره و رنگ كن 

صددرصد ريشه كن ميكنه

تنها راهش كه قطعيه اينه

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی صفر میشی