2777
2789
عنوان

کارما

50 بازدید | 3 پست

حس میکنم دارم کارما پس میدم چن سال پیش با یه پسری بودم خیلی دوسم داشت دلمو زد بعدش من خیلی اذیتش میکردم ولی اون بازم منو دوست داشت میدونم الا دارم کارماشو پس میدم الان نمیتونم به رابطه درست داشته باشم یا بی دلیل کات میکنن باهام یا با یه پسری الا اشنا شدم ولی یجور رفتار میکنه انگار زاپاس نگه داشته منو چیکارکنم حالم بده

نمیدونم عزیزم ولی ادمای اشتباه وارد زندگیت میشن

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم عزیزم ولی ادمای اشتباه وارد زندگیت میشن

حالم خیلی بده ینفر هس روش کراشم گفته رل نداره هروز صبح پیامم میده سلام چطوری بعد دیگ جوابش سین نمیکنه گفت بریم بیرون گفتم اوکی گفت من فلان جا نمیام اخه چرا اونجا نمیاد بعد میگم اوک میذیم یجای دیگ میگ نه تایم ندارم اونروزم دیدمش ی دختر بغلش کرد ولی میگ رل ندارم هروزم پیامم میده نمیدونم اگ منو نمیخاد چرا هروز پیام میده حس میکنم رو نیمکت ذخیرم