2777
2789

سلام اولین باری هست که اقدام به بارداری کردم و طبق روال گذشته ۵ روز دیگه وقت پریودشدنمه 

دیشب و امروز یکم درد پریودی داشتم

خیلی نگران شدم و استرس گرفتم 

قراره پریود بشم؟

یعنی باردار نشدم؟

این درد ها قبل بارداری هست یا نباید باشه؟

عزیزم این دردا هم زمان پریودی هست هم بارداری

من چندروز قبل موعدم درد پریودی داشتم تا چندروز بعد موعدم الانم باردارم،به علائم توجه نکن عزیزم شبیه همه موعدت گذشت بی بی چک بزن

عزیزم این دردا هم زمان پریودی هست هم بارداری من چندروز قبل موعدم درد پریودی داشتم تا چندروز بعد موع ...

مبارکت باشه عزیزم 

از نگرانی نجاتم دادی دعام کن خدا دعات رو به خاطر فرشته ای که داری قبول میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه عزیزم  از نگرانی نجاتم دادی دعام کن خدا دعات رو به خاطر فرشته ای که داری قبول میکن ...

ممنون عزیزم، حتما،انشاالله یه نی نی کوچولو تودلت باشه عزیزم نگران نباش استرس خوب نیست روز موعدت یه بی بی بزن

[QUOTE=334265406]سلام  علائم بارداری با پریود متفاوته [/QUO دردشون متفاوته؟؟؟

اره 

خواهرم ک باردار شد و حتی زنداداشم کلا درد پا و سینه درد نداشتن  دل درد خواهرم نداشت  زنداداشم خیلی کم زیرشکمش 

کلا مشخصه  اطرافیان من کلا علائم پریود رو نداشتن

من الان خودم برا پریود پا درد شدید دارم ۳ روزه دارن درد میکشم  سینه هامم بزرگ شده و درد داره

آخی چرا پا درد

حالا من فقط لگن و کمرم درد میکنه

الان همین درد را حس میکنم

اماشدید نیست

آخی چرا پا درد حالا من فقط لگن و کمرم درد میکنه الان همین درد را حس میکنم اماشدید نیست

نمیدونم من کم‌خونی دارم یکم  ارثیه 

الان پا درد شدید دارم  

سینه هامم سفت شدن و درد دارن و بزرگ شدن انگار 

ولی پریود نمیادموعد من ۱۸ هس

آخی چرا پا درد حالا من فقط لگن و کمرم درد میکنه الان همین درد را حس میکنم اماشدید نیست

میگم من ی مدت دچار وسواس فکری شدم بت بگم میخندی 

مثلا من ترشحات زیاد دارم بعضی وقتا اونروز رفتم دستشویی  و حالا خودمو تمیز کردم و اینا بعد ی لحظه ک دست گذاشتم ب شیراب و اینا  دیدم دستام آغشته ب ترشح 

حالا از اون موقع تا الان وسواس فکری گرفتم نکنه اون مال من نبوده و برا مرد بوده😐