مامان_پسرامم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 12542 عنوان بچه ی ۹ ساله درسته تنها بره کلوپ برای بازی ؟؟ 176 بازدید | 17 پست پسرم گریه میکنه که برم کلوپ بازی کنم شما باشین میذارین؟؟ کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰 1403/01/15 | 17:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loosnonor عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 89485 نه اصلا نزار بچه های بزرگتر هستند الفاظ بد به کار میبرند ،بعضی بازیها هم صحنه های جنسی دارند ،اگه میتونی خودت براش کنسول بازی بگیر
سوگلsogol عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 9820 نه کلوپ چیه اخه بچه برهنهایت وسیله بازی بخر تو خونه با لپ تاپ بازی کنه
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 16965 تنها نره بهتره چون اونجا پره از پسرای نوجوان و جوان ممکنه مورد ازار جنسی قرار بگیره با باباش برن قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
مامان_پسرامم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 12542 نه اصلا نزار بچه های بزرگتر هستند الفاظ بد به کار میبرند ،بعضی بازیها هم صحنه های جنسی دارند ،اگه می ... یه ساعته داره گریه میکنه میگه دوستام رفتن منم اصلا دوست ندارم چیزای خوبی هم نشنیدم درموردش کنسول بازی منظورت پی اسه؟ کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
loosnonor عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 89485 یه ساعته داره گریه میکنه میگه دوستام رفتن منم اصلا دوست ندارم چیزای خوبی هم نشنیدم درموردش کن ... پی ای ،ایکس باکس ،نینتندو
مامان_پسرامم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 12542 نه کلوپ چیه اخه بچه بره نهایت وسیله بازی بخر تو خونه با لپ تاپ بازی کنه دارم پول جمع میکنم بخرم براشون یه گیم باکس دیدم دوتومن نمیدونم بگیرم یا نه کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
رهااااایی عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 18005 نه هرگز اجازه نده درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!
مامان_پسرامم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 12542 تنها نره بهتره چون اونجا پره از پسرای نوجوان و جوان ممکنه مورد ازار جنسی قرار بگیره با باباش برن نمیذارم پس باباش وقت نداره کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 16965 نمیذارم پس باباش وقت نداره با دایی عمو پسرخالش پسر عموش ی بزرگتر مورد اعتماد قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
yektabanoooo عضویت: 1400/09/25 تعداد پست: 692 دارم پول جمع میکنم بخرم براشون یه گیم باکس دیدم دوتومن نمیدونم بگیرم یا نه اره عزیزم پسر من با پدرش میره و قبل از اینکه بره پدرش میره در مورد محیط اونجا سوال میکنه
m192 عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 2328 من اصلا نمیذارم اونروز از جلو گیم نت رد میشدم دیدم دوتا پسر بچه ۱۲ ساله اینا دارن به هم گل میدن شوک شده بودم با خنده هم بهم میگفتن داریم عنبر نسا درست میکنیم گل براشون شوخی بود https://like.timefriend.net/17104097063508730
__khatoon__ عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 3871 بنظرم نزار بره چون اونجا موقع بازی از الفاظ زشت استفاده میکنن یاد میگیره یه پی اس پایین بخر براش بازی کنه لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️