2777
2789
عنوان

زن داداش.

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 44 پست
من بدترین خصلتم اینه از کسی بدم بیاد نمایان میکمم بی محلی میکنم😢🥲 یعنی کارم خیلی بده؟ 

بعدا خیلی به مشکل میخوری.. تنها میمونی و با همه به اختلاف و مشکل میخوری و چون شخصیتت طوری هست که به همه نشون میدی طوری میشه که همه بر علیهت میشن و فک میکنن مقصری در حالیکه ممکنه طرف با سکوت و سیاست تو رو مقصر جلوه داده باشه.. کلا نذار تجربه کنی چیزهایی که میگم چون قطعا خیلی اذیت میشی بابتش.. سعی کن که انجامش بدی و این سیاست رو یاد بگیری...

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدا خیلی به مشکل میخوری.. تنها میمونی و با همه به اختلاف و مشکل میخوری و چون شخصیتت طوری هست که به ...

پس ازین ببعد حتی از کسی بدم ییاد باید سیاست داشته باشم و نفهمه بدم میاد ازش😅 و جوری رفتار کنم ک فک کنه خیلی خوبم باهاش؟ 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
خوبه که بذار محبت کنه...  فیک یا اصل محبت محبته...

ببین محبت فیک آدمو آزار میده ولی .. به خصوص داداشمو 

یعنی میبینی تا وقتی خونمونه باهامون اوکیه پاشو گذاشت بیرون از خونه شروع میکنه به داداشم از ماها میگه و کم کم دم از قطع ارتباط میزنه

و ببین طوری نیست تو خونمون اذیتش کنیم بابام که مثل هر پدرشوهر دیگه‌ای خوبه، مامانمم عاشقشه و هیچکدوممون راضی نیستیم وقتی میاد خونمون کاری انجام بده و کاملا محترمانه باهم برخورد میکنیم

چرا باید به خاطر دیگران خودمونو تغییر بدیم؟ اگه خواهرشوهر بود باز هم همینو میگفتید؟ مگه زنداداشا چه ...

بله همینو میگفتم

طرف نه بهش بدی میکنه ن چیزی باز این خانوم مشکل داره باهاش

تو و داداشت متوجه میشید؟ یعنی شوهر همون زن داداشت یا ی داداش دیگه ات ؟  بنظرم مشکل از توئه چون ...

همون داداشم که همسرشه.

بی دلیل بدم نمیاد بارها با حرفاش اذیتم کرده

کار بدی کرده؟ بهتون ضربه ای زده؟ روابطتون رو به هم زده؟  اگه نه شما بهش حساس شدی چون پدر و ماد ...

ببین احساس میکنم یکطرفه نیست

مثلا من میخوام یکاری انجام بدم یا یه دوره شرکت کنم و چیزی یاد بگیرم چنان اون کارو بی ارزش و بدرد نخور معرفی میکنه به همه که قشنگ هنگ میکنم از کارش.

من جدا از خانوادم زندگی میکنم مامانم بهم میگه که اره عروسمون که اومده بود خونمون بخاطر نبود من ناراحت بوده و فلان. ولی تو این مدت دریغ از یه تماس یا یه پیام با این وجود که من بارها بخاطر اینکه باهم صمیمی شیم بهش زنگ زدم و پیام دادم.

بله همینو میگفتم طرف نه بهش بدی میکنه ن چیزی باز این خانوم مشکل داره باهاش

مگه حتما باید یکی بدی کنه؟ شاید واقعا یک نفر از یکی دیگه حس خوبی نگیره. یا متوجه مصنوعی بودن احترام ومحبت طرف بشه.جالا باید بیاد خودشو تغییر بده؟ دلیل نداره همه ادما از هم خوششون بیاد. نمونش خودم.زمان دانشجوییم اتفاقا همه استاتیدم دوسم داشتم ولی بی دلیل یکی از استادای کاراموزیم که بار اول بود میدیدمش از همون جلسه اول ودیدار اول از من خوشش نمیومد وبی احترامی میکرد

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم