2777
2789
عنوان

طبقه بالای مادرشوهرمم میگه برای زایمانت بیا خونه ما بمون😒😒😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 28 پست
اینکه میگه بعد زایمان بیا پیش ما بمون توقع زیادیه بهتره بری خونه مادرت  ولی اینکه میگه روزا بیا ...

مییگه همه میرن خونه باباشون ولی تو دیگه خونت پیش ماست باید بیای پیش ما !!!😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خونه مامانت

آون اولا نی نی خیلی مراقبت میخواد از تست گوش و تیروییدو.. شنوایی و...آمد مجبوره تنها بمونه تا تو بری و بیای

دو بار که تنها بمونه خودش دیگه نمیاد

ولی حتما خونه مامانت بمون بعد از زایمان زن حساس میشه نهایت چند ساعت تحملش می‌کنی و می‌ره خونش..پیش مادرت انرژی مثبت میگیری.دوتا حرف میزنی و درددل می‌کنی و سبک میشی.

برو خونه مامانت آون اولا نی نی خیلی مراقبت میخواد از تست گوش و تیروییدو.. شنوایی و...آمد مجبوره تنه ...

شوهرم میگه بخاطر اینکه مامانم ناراحت نشه یمدت بریم اونجا 

ولی شما نمیدونید چقدررر اذیتم کرده که ی مدت قطع رابطه کردم 

مییگه همه میرن خونه باباشون ولی تو دیگه خونت پیش ماست باید بیای پیش ما !!!😂😂😂😂

نه بهتره ده روز اول بری پیش مادرت منم الان اتفاقا  خونه مادرمم بخاطر زایمان..پنج روزه زایمان کردم 

حالا خوبه گفته بیا خونمون نگفته خونت بمون تا ما بیایم پیشت

مادرشوهر من و کلا خانواده شوهرم نذاشتن من برم خونه مامانم و گفتن ما میایم خونه مامانتینا زیاد هستیم 

بعد خودشون اومدن خونمون از یکماه قبل زایمان تا یکماه بعد زایمان و من بدترین روزهای عمرم همون زمان رقم خورد

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

گفته میاد بنده خدا نوه اشه دیگه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

حالا خوبه گفته بیا خونمون نگفته خونت بمون تا ما بیایم پیشت مادرشوهر من و کلا خانواده شوهرم نذاشتن م ...

وای من بودم درجا رد میدادم قربون تحملت عزیزم البته بستگی داره شاید ادمای بدیم نبودن که تونستی تحمل کنی من یک روزش برام جهنمه 

شوهرم میگه بخاطر اینکه مامانم ناراحت نشه یمدت بریم اونجا  ولی شما نمیدونید چقدررر اذیتم کرده ک ...

اینو قبول نکن برو خونه مادرت یه سری کارا رو آدم فقط به مادر میتونه بگه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

وای من بودم درجا رد میدادم قربون تحملت عزیزم البته بستگی داره شاید ادمای بدیم نبودن که تونستی تحمل ک ...

خیلی سخت بود ومنم اون زمان کم سن و سال بودم وصبور، شوهرم به شدت تو اون زمان بداخلاق شده بود و فقط چسبیده بود به خونوادش 

بعد که رفتن هم همچنان اخلاقای بد شوهرم ادامه داشت انگار تو تون مدت کامل عوض شده بود و یه ادم دیگه شده بود  و کارمون داشت به طلاق میکشید

اگه ادمای خوبی بودن نمیرفتن دوماه مزاحم یه زن باردار و زائو بشن که حتی دستورایی که دکتر داده بود برابعد زایمان هم نتونم انجام بدم چون خونه یه خوابه و کوچیک بود وحمام و دستشویی مشترک.

اگه سن الانمو داشتم نمیذاشتم دوماه اذیت بشم و تو خونه خودم غریب باشم 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️