2777
2789

موندم چیکار کنم پری هستم شدید دیگه سرپانمیتونم وایستم امروز روز دوممه وقت دکتر گرفتم حال ندارم پاشم دوش بگیرم اماده شم برم موندم چیکار کنم

ماه پیش لتروزول و امپول های هاش ام جی نوشته بود ۶ تا اینا ولی قسمت نبود بچه ای بیاد پری شدم

میگم خودم تا ۷ پری از فردا مثل ماه قبل لتروزول بخرم بخورم که تا اون وقت برم برای سونو گرافی والله خسته شدم هر هفته من میرم دکتر

الان برم یا بمونم؟

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
من واقعا تجربه ندارم  اما از منشی بپرس

منشی هم دنبال چند قرون پوله بخاطر دکتره 

زنگ هم میزنم مطب کسی برنمیداره

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیدا دکترا با تلفن قهر کردن برگشتیم ب زمان قبل اختراع تلفن 

دقیقااا 

از اینیستا هم پیام میدی میگه نمیدونم من ادمین پبج هستم😕