2777
2789
عنوان

نوزاد ۲۵ روزه

407 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

من دخترم ۲۵ روزشه مدام درخواست شیر داره مثلا ده دقیقه است که شیر خورده باز بیدار میشه و  دهنشو باز میکنه

وسط شیر خوردن هم مدام خودشو جمع میکنه و یه جیغ میزنه و دوباره باز میگیره

امتحان کردم شیر خشک بهش دادم این موردو با شیر خشک نداشت

کسی تجربه اشو داشته یعنی شیر من موردی داره؟

من رعایتم میکنم حبوبات اصلا نمیخورم لبنیات خیلی خیلی کم، چیزای باد دار اصلا نمیخورم

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

و اینکه شیر خوردن با پستونک اسون تره وقتی می می میخوره سخته براش حرصش درمیاد جوجه خانوم😍

راحت طلبن😂

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

بچه منم اینجوری بود اوایل تولدش من متوجه نمیشدم تند تند گرسنه اش میشد رفتم دکتر کفت ربط به کم زیادی شیر نداره شیر سیرش نمیکنه به اندازه کافی چربی نداره بعد اینکه شیرخشک بهش میدادم آروم میشد می‌خوابید کاش از همون روز اول شیرخشک داده بودم هم بچم عذاب نمیکشید هم خودم بهش کمکی  شیر خشک بده اگه آروم میشه یعنی شیرت سیرش نمیکنه