گاهی دل تنگ میشم گاهی خوشحال این مرحله لعنتی سخته باید بگذره
تیکر رسیدن به هدفهای مثبت♥️من در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو ایشالله ۳ هفته به آخر تیکر موند و بعد ار سالها مادر شدم 🥰😍😍 خدایا یکی یدونه به خودت سپردم حفظش کن تا برسه بغلم ❤️🤲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه اون زندگی اونقدر بد بوده که باید از هم میپاشیده، دلتنگی خیلی نمیتونه معنایی داشته باشه.
شایدم من درک نمیکنم
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید. یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده) کاربر جدید نیستم دوستای گلم
روز قبل جدایی چطور بودی حست چی بود؟ ما فردا وقت داریم فلبم انگار مچاله شده نفسم بالا نمیاد
چرا دارید جدا میشید؟
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید. یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده) کاربر جدید نیستم دوستای گلم
دایما دعوا داریم همو اصلا نمیفهمیم هر دو از این همه جنگ خسته شدیم ه دعوای الکی داشتیم اخرین بار رفت ...
درخواست طلاق از شماست یا ایشون؟؟
روز قبل جدایی چطور بودی حست چی بود؟ ما فردا وقت داریم فلبم انگار مچاله شده نفسم بالا نمیاد
طبیعیه این حس حال همه دارن ولی یه مدت اینجوریه بعدش راحت میشی
تیکر رسیدن به هدفهای مثبت♥️من در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو ایشالله ۳ هفته به آخر تیکر موند و بعد ار سالها مادر شدم 🥰😍😍 خدایا یکی یدونه به خودت سپردم حفظش کن تا برسه بغلم ❤️🤲
با این اوصافی که گفتی حیفه زندگیتون از هم بپاشه خب دلیل این اختلافتون باید ریشه یابی بشه بالاخره همه زن و شوهرا اختلاف دارن دلیل نمیشه همه باید جدا بشن قوی باش و زندگیتو بساز بشینید با هم حرف بزنید طلاق خوب نیس