2777
2789

فک کنین چند ماه گذشته به شدت پیگیر و هر شب حرف زدن و کادوی طلا بخر و کلی کارهای رمانتیک و فاز ازدواج و...

بعد یه مدت گفت میخوام یه ماه تنها باشم من اواش ناراحت شدم ولی گفتم برو اصن هر کار میخوای بکن کفت نه غلط کردمو....

رابطمون از راه دوره ایران نیست(ولی آشناس) هی میگفت از تو خسته نشدم ولی از این مدل رابطه و دوری خسته شدم من نیاز دارم یکی پیشم باشه

بعد یهو چند روز پیام نداد. اولین بار که اینکارو کرد من چند روز تحمل کردم بعد طاقت نیاوردم خودم پیام دادم و بی سیاستی کردم خیلی خیلی خیلی خشن برخورد کردم برای اولین بار. ولی بعد یه هفته همه چی خوب بود

دوباره این بار ۵-۶ روزه پیام نداده. تنها حرکتشم لایک کردن استوریم بود

الان این فازش چیه؟

اگه دوسم داشت پس این بی خبر رفتنه چیه؟

اگه دوسم نداشت پس اون همه کادو و ابراز علاقه های شدید چیه؟

الان رفته تو غار تنهایی مثلا؟

بر میگرده بنظرتون؟

من بهش پیام بدم؟

یا منتظر بمونم؟

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من خودم تجربه داشتم 

این اقا تنهاعه و برای فرار از تنهایی میاد سراغت و وقتتی میبینه از لحاظ حسی و عاطفی و حتا جنسی ارضا نمیشه پشیمون میشه میره 

در اصل دوست داشتنی نیست

بهرحال مواظب سلامت روانت باش تو این رابطه

ببین من خودم تجربه داشتم  این اقا تنهاعه و برای فرار از تنهایی میاد سراغت و وقتتی میبینه از لح ...

۹۰ درصد حرفای اخیر اونو زدی

آخه میگم مگه خودش از اول نمبدونست قراره رابطمون لانگ باشه پس چرا اینجوری میکنه؟

میشه درخواست دوستی بدم بهتون؟

من فقط یه چیز بگم تمام .هر چی خودتو بهش دلتنگ تر نشون بدی همونقدر دلشو میزنی و ازت دورتر میشه

من اولش بی سیاستی کردم زنگ زدم بهش گریه کردم و کلی بد حرف زدم و توپیدم بهش

حس میکنم گند زدم

ولی من خیلی بهش علاقه داشتم بنظرم آدم خوبی میومد😟

ببین من خودم تجربه داشتم  این اقا تنهاعه و برای فرار از تنهایی میاد سراغت و وقتتی میبینه از لح ...

سلام عزیزم.اومدم زیر تاپیکت نظر بدم قفل بود‌.میخواستم بگم رفتار شوهر شما عین شوهر منه.شما دو ساله داری تحمل میکنی ،من ده سال.تاپیکامو بخونی میفهمی.فقط خواستم بگم ادم نادان بی شخصیت که پر از عقده حقارته و از تحقیر و عذاب دادن دیگران لذت میبره ،جز سفید کردن موهات و از بین بردن اعصاب و روان و جوونیت هیچی برات نداره.من اگه مثل شما سایه پدر بالا سرم بود و استقلال مالی داشتم بچه دار نمیشدم و طلاق میگرفتم.اما مجبور شدم بچه بیارم.لطفا لطفا لطفا بچه نیار و به عاقبت زندگی با این مرد بیشتر فکر کن و سعی کن خودتو نجات بدی.جوونی ،شادابی وسایه پدر و مادر همیشگی نیست عزیزم.قدرشو بدون❤️

سلام عزیزم.اومدم زیر تاپیکت نظر بدم قفل بود‌.میخواستم بگم رفتار شوهر شما عین شوهر منه.شما دو ساله دا ...

ممنون از لطفت بله من تونستم با مشاوره رفتن و صحبت مشکلاتمو حل کنم با همسرم و الان خداروشک نزدیک 1.5ساله که رابطمون بهتر شده و احترام متقابل و درک داریم از هم و واقعن شکل دوست داشتنمون خیلی عوض شده