2777
2789
عنوان

قبولی پرستاری در ۳ ماه

60 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من رشتم تجربی نیست(انسانی هست)

و پایه یازدهم ولی میخوام پرستاری قبول شم کم کمش به نظرتون تو ۳ ماه بدون تاثیر سوابق تحصیلی میتونم پرستاری بیارم یا بمونم ۱۴۰۵ ایجاد سابقه تحصیلی کنم ولی کلا میخوام ۳ ماه تابستون درسای تجربی رو بخونم به نظرتون میشه من خیلی دوس دارممم اونم دولتی باشه 

نگین تغییر رشته بده و فلان شرایطش رد ندارم فقط بگین میشه ؟چطوری بخونم و...

آخه فقط ۳ ماه تابستون و فوقش تعطیلات عید رو میتونم کنکوری ۱۴۰۴ هستم بقیه سال رو هم درسای خودم رو باید بخونم 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

اگه هدفت چیز دیگس دیگه دریای خودت براچی بخونی ده هم بشی کفایت میکنه

آخه مدرسمون جوری معدل پایین باشه نمیذاره مدرسه دیگه بعد اینکه دوس دارم بالا باشه 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه مدرسمون جوری معدل پایین باشه نمیذاره مدرسه دیگه بعد اینکه دوس دارم بالا باشه 

عزیزم ادم باید هدف بزرگترشو ترجیح بده

اینکه کدوم مدرسه ای و نمرت چند میشه تاثیری تو ایندت نداره

درسای تجربی سنگینه

پرستاری اوردن سخت نیست ولی بازم نیاز به خوندن داره و چیزی که تو تابستون میخونی تا کنکور یادت میره

عزیزم ادم باید هدف بزرگترشو ترجیح بده اینکه کدوم مدرسه ای و نمرت چند میشه تاثیری تو ایندت نداره در ...

بله تو درست میگی و منم حرفتو تایید میکنم 

به هر حال پس بهترین نامیم اینه یه سال پشت کنکور بمونم ک ایجاد سابقه تحصیلی کنم به نفعمه 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️