2777
2789
عنوان

اهوازی ها بیان لطفا(دکتر زنان)

3937 بازدید | 16 پست

دوستانی که اهواز ساکن هستن یه دکتر زنان و زایمان خوب بهم معرفی کنن که بیماراشو تکی ویزیت کنه نه 5.6 تا با هم و وقت بزاره برای مریضش.مهربونم باشه

خدایا شکرت که جمعمون رو 3 نفره کردی😍👪

عزیزم من دکتر خلفی رو خیلی قبول دارم....میگن کارش عالیه...خودم 3خرداد نوبت دارم برم پیشش ولی مرد هست...یه نفر دیگه هم میشناسم اونم اسمش الهام لک هست کارش عالیه 

خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی  
عزیزم من دکتر خلفی رو خیلی قبول دارم....میگن کارش عالیه...خودم 3خرداد نوبت دارم برم پیشش ولی مرد هست...یه نفر دیگه هم میشناسم اونم اسمش الهام لک هست کارش عالیه

اره عزیزم خلفی رو تعرفشو شنیدم ولی چون مرده آدم زیاد راحت نیست.تکی ویزیت میکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زیر نظر دکتر ندا پورسیاح هستم 5 ساله 

خیلی ازش راضیم مهربون و خیلی وقت میذاره و یک نفر یک نفر ویزیت میکنه 

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...
من زیر نظر دکتر ندا پورسیاح هستم 5 ساله خیلی ازش راضیم مهربون و خیلی وقت میذاره و یک نفر یک نفر ویزیت میکنه

برای زایمان طبیعی کدوم بیمارستانه؟آدرسشم بده لطفا

افسانه گرمسیری هم دکتر خوبیه وبیمارارو تنها ویزیت میکنه

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.

بیمارستان مهر و اروند هستن سینا هم بودن ولی الان هنوز سینا هستن یا نه اطلاع ندارم 

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...

آدرسش خ نادری خ حافظ جنب پارکینگ کارون مجتمع پزشکی خاتم الانبیاء