2777
2789

میگن با زبونی که گناه نکردی دعا کنی دعات حتما حتما حتما مستجاب میشه من خودم بارها با دعای دیگران مشکلم حل شده

بی زحمت شما هم برای دفع بلا و سلامتی دور شدن هر اتفاق بدی از عزیزان من به نیت من بخونین که خدا دفع بلا کنه    م😔😭

هر کی خوند لایک کنه، منم براتون بخونم.تو رو خدا برام دعا کنین

واست خوندم دوستم‌حاجت روا بشی بلا ازت دور....میشه توام به نیت باردار شدن من بخونی اسمم سمانه

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندم 

امضام 

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خوندم براي منم دعا كن بريدم

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

واست خوندم دوستم‌حاجت روا بشی بلا ازت دور....میشه توام به نیت باردار شدن من بخونی اسمم سمانه

ممنون گلم    انشالله که باردار میشیو  میای بهمون این خبر خوشو میدی ب حق علی   برات خوندم

خوندم

التماس دعا

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

واست خوندم گلم💚 ❤

میشه به نیت منم بخونید که مشکل مالیم حل بشه و عابروم بخاطر بی پولی نره و عافیت برای زندگیم بخواین .💚😭ترو قران التماس دعا دارم  اسمم میناست

هرکی خوند لایک کنه من براش میخونم و دعا میکنم ب حاجت دلش برسه وو عافیت برا زندگیش میخوام💚

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!