2777
2789
عنوان

درمان تنبلی تخمدان با اصلاح سبک

200 بازدید | 8 پست

اول از همه امیدوارم همتون درمان بشید چون میدونم چقدر موضوع ازار دهنده ای هست اما خواهش میکنم حداقل 40 روز یک اصلاح سبک درست رو انتخاب کنید. مقاله ها و سایت های معتبر زیادی هست که می‌تونید ازشون استفاده کنید، من قرار تجربه شخصی خودمو فقط بذارم و هر کس ممکنه درمانش و زمان درمانش متفاوت باشه.

1) در مورد غذا و خوراک : میدونم سخته اما سعی کنید تا 40 روز(حداقل) شیرینی و شکر و قند مصرف نکنید. مثلا به جای قند با چای خرما بخورید به جای شکلات مویز یا گرمی جات بخورید.تمام شیرین جات هارو از زندگی حذف کنید و تمام تلاشتون رو برای حفظ این رژیم به کار بگیرید، *مهم ترین بخش اصلاح سبک همینه*

2)از گیاه و سبزی جات بیشتر استفاده کنید، گرمی هارو فراموش نکنید، کنسرو و تن و غذهای اماده رو کار بذارید. سالاد و سبزی و بروکلی رو بیشتر و بیشتر تو روز مصرف کنید

3)صبح ها که از خواب بیدار می‌شید حتما حتما ناشتا یک قاشق عسل به همراه 8،9تا دونه سیاه دانه بخورید (یک قاشق چای خوری عسل پر کنید و روش دونه ها رو بریزید بعد بجویید.)همونن دوسین میشه اما وقتی همون لحظه که میخوای بخوری قاطیشون کنی اثرش بیشتر میشه

4)یک روغن سیاه دانه اصل تهیه کنید (ترجیحا جلوی خودتون روغنش رو بگیرن) و شب ها قبل از خوابیدن شکم و رحمتون رو به صورت دروانی ماساژ بدید، میتونید قبل از ماساژ میتونید دوتا دستاتون رو به هم بمالید و گرمش کنید بعد خودتون رو به یه ماساژ ارامش بخش و موثر دعوت کنید

5)صبح ها زود بیدارشید، میدونم برای کسایی که زیاد میخوابن سخته اما میتونید هر روز یه مقدار زود تر بیدار بشید تا بدنتون عادت کنه.

6)شب ها زود بخوابید، این موردم برای شب زنده دارها سخته اما کم کم روتین میشه

7)ورزش ورزش ورش:این مورد خیلی مهمه ، بهترینش پیاده روی و ورزش های هوازی هست، اگر می‌تونید تو روز برید بیرون پیاده روی ، اگر میتونید برید باشگاه اگرم نه که و خونه شده نیم ساعت ورزش هوازی کارکنید

8)استرس و عصبانیت رو ازخودتون دور کنید و با برنامه های مدیتیشنو یوگا روح و جسمتون رو اروم کنید.

9)حتما صبحانه بخورید. وعده صبحانه خیلی مهمه حذفش نکنید

10)شب ها یک استکان کوچیک عرق رازیانه بخورید(من تو تایم پریود استفاده نمیکردم.)

این ها تمام کارهایی بود که انجام دادم و 6 ماه بعد که رفتم سونو(همزمان سونوی واژینال و شکمی) بهم گفت نه کیست داری نه تنبلی حتی زیر برگه ازمایشم نوشت (نظر به حاملگی فوق سریع می‌باشد)
امیدوارم برای شما هم مفید باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قندحذف میکنم دوباره میرم سراغش فقط یک سوال عرق رازیانه خطرندارد؟ دکتربمن گفته رحم کوچک شده ودار ...

باید رژیمت ادامه دار باشه تا جواب بگیری ، سعی کن قندو شکر و شیرینیجات تو خونهه نداشته باشی که نتونی بری سراغش
با دکتر مشورت کن در مورد عرق رازیانه من اطلااتم کامل نیست
ولی میدونم رازیانه هورمون های زنانه رو تنظیم میکنه و قاعده اور هست چه عرقش چه دمنوشش
ورزش رو هم از خونه شروع کن و با پیاده روی تو روز ادامش بده