2777
2789

منم دیدم کسایی که قدیم پوستاشون تیره بوده هی که زمان می گذره روشن تر میشه 

برعکس من که پوستم روشن و خوب بود هر سال داره فاتحه تر میشه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

دکتر پوست خوب قرصای گرون خارجی مث پیگمنتا پوستو چند درجه روشن تر میکنه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیدم کسایی که قدیم پوستاشون تیره بوده هی که زمان می گذره روشن تر میشه  برعکس من که پوستم ر ...

زمان نوجونیم یه کرم استفاده کردم ۵ هزارتومن باورت نمیشه پوستم خیلی روشن و صاف شد ولی یکی دوسال بعد اون کرم قحطی اومد دیگه هیچ وقت پیداش نکردم 

فقطم یه مغازه تو شهرمون داشت 

بعضیا گفتن شرکتش جمع کرده 

بعضیاهم گفتن به خاطره تحریما نیس دیگه 

ولی الان نمیدونم بعضیا چیکار میکنن انقدر سفید میشن🥲

زمان نوجونیم یه کرم استفاده کردم ۵ هزارتومن باورت نمیشه پوستم خیلی روشن و صاف شد ولی یکی دوسال بعد ا ...

الان که کرم خوب پیدا نمیشه 

به خودشون می رسن کرم روز کرم شب ماسکای صورت ویتامین سی 

ضد آفتاب های خوب

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
شاید کرم آرایش نمیدونم دارو

ارایش نیس چون قبلا هم ارایش میکردن طرف کلا خوده پوستش رنگش بهتر شده احتمال میدم زیر نظر دکتر پوست باشن 

خو من رفتم یه دکتر پوست خوب نهایت لایه بردار نوشت اونم بیشتر واسه جای جوش بود 

هی گفتم میخوام رنگم روشن شه انگار به کتفش گرفت😐

پیگمنتا خوبه ؟ مضر نیست ؟ عوارض نداره؟ حقیقتش میترسم از این قرصا بخورم عوارض داشته باشه

نمیدونم ... همه ک میخورن تو اینستا خیلی از دکترهای داروساز ک داروخونه دارن هم معرفیش میکنن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑