2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا برم چکار از شنبه کسی هم نمیره عذاب وجدان نداشته باش ریلکسسسس عین من😢😂 تازه با گریه ناخنا ...

عه خوبه خداروشکر😂😂امیدوارشدم

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
اره باید دهنمو ببندم🙂😂 اونجا هم کلی دشمن دارم

بگو رفتم تو کوه یکم زنبور میشم زده و..بعد عادت میکنن ب چهره ات 

ولی عزیزم دیگه نکن ،صورتت زوده برا این دست کاری ها مثل گل ترو تازه است 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
برو اگه چیزی گفتن بگو خانوادم در جریانن  تهش بازخواستت میکنن که میتونی بگی به مامانم زنگ بزنید ...

لعنتی من هرهفته که بر مردم جهان میگذره پنج روزی که میرم با مدیره دعوا دارم و هرروز ننه بابامو گفتن بیاین🤣

نبابا چرا گیره بدن یه رژلب قرمزم بزن برو ببین اگه تغییرات واضحه شاید گیر بدن عقده ای ان  منو ...

اره لبام خیلی بزرگ زدم بینیمم سر بالا و جم😢🤣

اخخخخ دقیقا سالی که گذشت چع بدبختیایی که پشت سر نگذاشتم از این مدرسع حتی گوشی ندارم الان گوشیمو گرفتن ازم

بگو رفتم تو کوه یکم زنبور میشم زده و..بعد عادت میکنن ب چهره ات  ولی عزیزم دیگه نکن ،صورتت زوده ...

😂🌷

فداات عشقم خیلی دلم خاست عروسی پسرعمومم نزدیکه گفتم هم تغییر کنم و هم تو دلم نمونه

😂🌷 فداات عشقم خیلی دلم خاست عروسی پسرعمومم نزدیکه گفتم هم تغییر کنم و هم تو دلم نمونه

مبارکت باشه عزیزم ❤️😘

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.