2777
2789

بیودرما

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

می‌تونی بی بی کرم بگیری

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای جلوگیری از اشعه آفتاب هیچی بهتر از یه کرمپودر خوب یا کاور متوسط رو به بالا نیست

از هزار تا ضد آفتاب بهتره

ضدآفتاب شرایط مزخرفی داره

بهترینشونم که بخری اولا هر ۲‌ساعت یاید تمدید بشه

دوما در حدی باید روی پوستت باشه که اگه انگشتتو محکم کشیدی ردش بمونه 

در غیر اینصورت اثر نداره

برای جلوگیری از اشعه آفتاب هیچی بهتر از یه کرمپودر خوب یا کاور متوسط رو به بالا نیست از هزار تا ضد ...

گلم هیجی جای ضدآفتاب رو نمیگیره ..اشتباه راهنمایی نکن و خودت هم این کارو نکن ..آفتاب چند سال دیگه تاثیرش رو روی پوستت نشون میده ..که چه جوری پوست رو پیر میکنه ..بله ضدآفتاب اصلا روی صورت به زیبایی کرم پودر نیست باید تجدید بشه ..باید حجم اش رو نسبت به کرم پودر بیشتر بزنی که خوب کاور کنه ولی چیزی برای،زیبایی نیست ..برای،سلامت پوست هست 

گلم هیجی جای ضدآفتاب رو نمیگیره ..اشتباه راهنمایی نکن و خودت هم این کارو نکن ..آفتاب چند سال دیگه تا ...

من چندسال ضدآفتاب میزدم و پوستم به دانشگاه نرسیده میسوخت

خداروشکر ۴‌ساله ضدآفتاب زدنو قطع کردم کارم وسطه ظل آفتابه

اونم چندساعت و هیچ مشکلی پیش نمیاد

خیلیییی 

همچین چیزی امکان نداره 

کرمپودر جنبه زیبایی داره نه درمانی و فقط برای کاور و یکدست کردن پوسته

اما ضدافتاب اسمش روشه از مضرات آفتاب جلوگیری میکنه و اگ مداوم استفاده بشه رنگ پوست رو هم روشن می کنه

همچین چیزی امکان نداره  کرمپودر جنبه زیبایی داره نه درمانی و فقط برای کاور و یکدست کردن پوسته ...

من ۳ سال دانشگاه زدم همیشه پوستم سوخته و داغون و پوسته پوسته بود

۷_۸ برند از ایرانی گرفته تا خارجی از دست ساز گرفته تا صنعتی

با رنگ بدون رنگ همه مدلشو امتحان کردم فایده نداشت

بعضی برندارو یادمه میزدم صورتم مث چی عرق میکرد آب ازش میچکید

صورت من اصن عرق نمیکنه ضدآفتاب میزدم همینطور شرشر ازش آب میچکید

چقد مسخره ام میکردن🥲🥲