2777
2789
عنوان

نمیدونم دارم دیوونه میشم دیگه :)

285 بازدید | 21 پست

بعضیا میشناسن منو بعضیام ن.... 

چندین ساله از نامزدم جدا شدم!! (نامزدی واقعی حلقه دادیم یعنی)

به تازگی در حد چند روز وارد رابطه ای شدم و نامزدمه (برعکس قبلی) 

این اقارو خیلی وقته میشناسم و ۵ ساله باهم رفیق بودیم 

خیلی صمیمی 

در حدی ک بهش اعتماد دارم ب هیچ کس ندارم :(! 

ایشون قبلا ب من پیشنهاد داد من رد کردم اینم خیلی وقت سال پیش ن الان! 

ایشون علاقه رو ب من داشت ولی خب ب نظرم احترام گذاشت! 

از پارسال تا الان احساسش از دوست داشتن ب چیز دیگه ای تغییر کرده و انگار ب عشق شیبیه نمیگم عشقه واقعا... میدونم و مطمئنم ک دوسم داره! 

ایشون رو بهتر از خودم میشناسم

مشکلم اینه 

همش یاد قبلی میوفتم و خودشم میدونه :(

حس سوختنشو از درون میفهمم... ولی چیزی بم نمیگه :) 

اینقدر بهم محبت میکنه ک حد نداره 

اخه من چیکار کنم؟

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤

بیا تاپیک قبلم حاجتتو یگو تا ۴۰نفر در حقت دعا کنن

هرکی حاجتشو تو این تامیک نوشته ۴۰تا لایک خورده

انشاالله شماهم حاجت روا میشید

زندگی نامه ای من تا ابد..... من در تاریخ 01/07/1402 بدترین اتفاق زندگیم رخ داد خیلی برای اتفاق وحشتناکی ک برام افتاد ب دستو دامن ۱۴معصوم ۵تن خدا و... افتادم ولی قطع امیدم کردن من ب حدی تلاش کردم ک این مشکلم حل بشه ک با موی سرم سفید و استخوان تنم آب شد ولی حل نشد هیچ بدترم شد           من در تاریخ07/01/1403 تصمیم گرفتم دکیه برای این قضیه و مشکلم تلاشی نکنم تصمیم گرقتم خودشکی نکنم ولی تا اخر عمرم با خنده خداحافظی کنم تصمیم گرفتم برای همیشه این دردمو بزارم یه گوشه از قلبمو باهاش سر کنم تا زمانی که موعده مرگم برسه لطفا ن کسی دعا کنه مشکلم حل بشه نه دلداریم بده.... من مثل یک مریض سرطان خون قطع امیدم.... سلام روزای پر از درد تاریخ این امضا هفتم فرودین هزارو چهارصدو سه  

نگید کات کن واقعاااا دوست ندارم این ادمو از دست بدم ... واقعا عالی و همه چی تمومه 

چطوری با مغز کثیف و احمقم تا کنم ؟؟؟

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودت اول کنار بیا

اینکه اون چی فکر میکنه قدم دومه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خب ولش کن اون گذشته و رفتههه  ولی با این یکییی زود گول نخوررر  ب نظرم اگر دوستت دا ...

زود گول خوردن چی؟ 

ببین در حدی ک برام از خود گذشتگی میکنه حالا من نمیتونم هما جیزو اینجا بگم ولی واقعا حرف حرف منه و رو حرفم چیزی نمیگه

به خودت بگو کسی که منو نخواست چرا من باید بخوام انقد بگو ازش بدت بیاد و یادت باشه فاصله عشق و نفرت ...

چشم :))) 

با خودت اول کنار بیا اینکه اون چی فکر میکنه قدم دومه

دوست ندارم از دستش بدم ژینا... 

زود گول خوردن چی؟  ببین در حدی ک برام از خود گذشتگی میکنه حالا من نمیتونم هما جیزو اینجا بگم و ...

خبه دیگگ .

منظورم اینکه ک اجازه نده با حرفاش و رفتارش توروو گول بزنه 

یآاا  مجبورت کنه ب ی کاررر

شایدد الاان  اینجوریه بعدش ک ازدواج کردین اخلاقش عوض شهه 

در کل اینارو میگم ک حواست بااشه

چون همه اولش خوبن🫠 بعد ازدواج میفهمی چیبوده

خبه دیگگ . منظورم اینکه ک اجازه نده با حرفاش و رفتارش توروو گول بزنه  یآاا  مجبورت ...

مطمئنم نیست :)

من اینو اخه از اولش اینجوری نداشتم رفیق بودیم 

اینکه باهم دیگه هم هستیم کاملا اتفاقی بود فکر میکرد هیچ وقت اوکی نمیشیم

ذهن خوانه؟؟؟؟؟خب عزیز من چرا باید بزاری بفهمه؟

چون بهترین رفیقم بود 

منم اهل دروغ نیستم... حقیقتش نمیتونم حتی اگ ب ضررم بشه راستشو میگم!

می تونی بری پیش روانشناس هیپنوتیزمت کنه تا اونو فراموش کنی.

:) 

این ادم خیلی خوبه :( امید وارم با کارام دستی دستی خرابش نکنم