2777
2789
عنوان

ازدواج یواشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 22 پست
نه انشالا ک خوشبخت باشن

ایشا... آخه میدونی پسر خیلی پر رو تشریف داره  اومده تو خونشون باکمال پررویی گفته پدرشدیم . چند ماه که عقد کردیم و ...از این حرفا 

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه تو قانون فعلی بله

دلم به حالش میسوزه الان شاید دنیارو داشته باشه با یه بچه تو راهی و یه شوهر ولی ازاین ور برادراش  خواهرش رو ازدست داده ازاون طرف سرکوفت خونواده شوهر

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است 
ایشا... آخه میدونی پسر خیلی پر رو تشریف داره  اومده تو خونشون باکمال پررویی گفته پدرشدیم . چند ...

چ پررو😂 کار دوستت اشتباه بوده خب ولی الان به نظرم کاریه ک کردن مادر پدراشون مجبورن کنار بیان

کاربر قدیمیم
دلم به حالش میسوزه الان شاید دنیارو داشته باشه با یه بچه تو راهی و یه شوهر ولی ازاین ور برادراش  ...

من دلم نمیسوزع زندگی خودشه تصمیم خودشه حالا یا بره رو تخت پادشاهی یا ببخشید گل بزنه سرش

عزیزم ساده گیر اوردی امکان نداره بدون رضایت پدر عقد کنن مگر این ک ازدواج دومش باشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن