2777
2789
عنوان

ازدواج یواشکی

484 بازدید | 22 پست

بچه هل هنگ کردم  دوستم پدر نداره با دوست پسرش رفتن عقد کردند . کسی هم نفهمیده ظاهرا بعداز عقد هم بچه دارشدن . دختره دوستم رو میگم شاغل هنوز تو خونه پدریش زندگی میکنه ولی مادره نفهمیده بوده  عقد کرده و حامله هست 

این یعنی چی . حتی به برادر و خواهرش هم نگفته سرخود عقد کردن بعد چند ماه که دختره تو خونه مادرش بوره پسره اومده با کمال پررویی میگه من پدر شدم دخترت هم مادرشدن این یعنی چی .من هنگام.  بد جور 

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در صورت نبود پدر اجازه ازدواج با جد پدری است و اگر نبود با احازه دادگاه  اما در کل این خانم اش ...

واقعا نمیدونم از سادگی بیش از حد 

خب چرا نگفتن  میگفتن با شادی و احترام جشن میگرفتن براشون برن سر زندگی  حالا ان شالله خوش ...

میدونی ظاهرا دوطرف خانواده راضی نبودن یعنی بعد ۸ سال نه یکی از این ور نه یکی از اون ور پا نزاشتن قدمی برنداشتن براشون چون راضی نبودن

من بدون اینکه کسی بفهمه ازدواج کردم البته پدرم و خواهرم و پدرشوهر و مادرشوهر و برادرشوهرم در جریان بودن ولی دیگه هیشکی نمیدونست من ازدواج کردم چون یه مراسم عقد ساده گرفتیم و تموم مراسم عقد و عروسیم نگرفتیم فامیلامونم شاید سالی یکبار اونم عیدا ببینیم در کل خیلی ارتباط نداریم بعد ک باردار شدم فهمیدن همه فک میکردن من مجردم و باردار شدم

کاربر قدیمیم
من بدون اینکه کسی بفهمه ازدواج کردم البته پدرم و خواهرم و پدرشوهر و مادرشوهر و برادرشوهرم در جریان ب ...

نه عزیزم متاسفانه این دوستم خیلی سرخود عمل کرد امیدوارم زندگیش خراب نشه فقط