2777
2789
عنوان

حس پوچی بعد از طلاق

113 بازدید | 3 پست

در آستانه ۲۸سالگی هستم نزدیک دوساله جدا شدم و بچه دو ونیم ساله دارم که با خودمه (دلیل طلاقم خیانت از اواخر بارداریم و اصرارش برای طلاق) خونه دار بودم سابقه بیمه ندارم لیسانسم اما کار برا رستم نیست سابقه بیمه ندارم بچم کوچیکه مشکل مادرزادی داره سه روز در هفته کلاس داره اجباریه کلاسش ب خاطر کلاساش هیچ جا نمیتونم برم سرکار...عصرام کسی نگهش نمیدارع خودشم خیلی وابسته منه پیش هیشکی نمیمونه....اصن گیر کردم بدجور...مهریمم ماهی دوتومنه....اوضاع مالیم افتضاحه ترس از آینده دارم ...بچم تا هفت سالگی باید کلاساشو بره از ساعت ۹تا ۱۲ونیم و این برام سوالع که من اخرو عاقبت باید چجوری کار پیدا کنم😓

عزیزم آنلاین شاپ میتونی بزنی..اول راهیی ۲۸ که سنی نیست.گور بابای مرد خیانتکار...حق داری خیلی حس بدیه.بی پناهی با یه بچه کوچیک...خدا صبرش زیاده.اونم تاوانش رو میده...کار های مجازی..که هم پیش پسرت باشی هم کمک خرج بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کاری مثلا؟اصلا ایده ای ب ذهنم نمیاد مغزم کشش نداره دیگه 

مثلا یکی از دوستام باکس تولد و هدیه درست میکنه تو اینستا و دیوار و....تبلیغ میکنه مجازی میفروشه...خدا کمکت کنه حق داری