2777
2789

من چند ساله جدا شدم یه پسر 13ساله دارم با خودمه البته یه یکسال اول نه با باش بود الانم میره پیش با باش میاد خودم کار میکنم البته وقتیم متاهل بودم کار میکردم از اول من خرجی میدادم الانم فرقی نکرده 

من چند ساله جدا شدم یه پسر 13ساله دارم با خودمه البته یه یکسال اول نه با باش بود الانم میره پیش با ب ...

خودمم یک سال و نیمه جدا هستم خونه جدا اجاره کردم با بچم که دوسال و نیمش هست زندگی میکنم...با پول مهریه و نفقه بچه و یارانه با سختی میگذرونم دلم میخواد برم سرکار هم داخل اجتماع باشم هم پول تو دستم بیاد و از این نداری و استرس مالی راحت شم هم سرگرم باشم اما بچم هفته ای سه روز گفتار درمانی داره از ساعت ۹تا۱۲ونیم و این قضیه مانع از سرکار رفتنم شده عصرام هیچکس زیر بار نمیره نگهش داره و بسیار وابسته خودمه پیش هیشکی نمیمونه۲۸سالمه نه سرکارم نه بیمه😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از اول با بچه کوچیک میرفتم سر کار بچمم با شرایطم کنار اومد الان عادت کرده درآمدم خدارو شکر خوبه و ...

من همش عذاب وجدان دارم که بذارمش مهد میگم بچه دوساله چه گناهی داره

ار چند سالگیش؟مهد میذاشتیش؟شغلتون اداریه؟مستاجری گلم؟

نه مهد نبردم می‌بردم محل کارم اوایل اره شغلم تو اداره بود و نتونستم برم رفتم جای دیگه کار کردم تا یکم بزرگ شد بعدش تو خونه میزاشتمش الانم که همیشه تو خونی خودش می‌ره میاد مدرسه مستاجرم هم اجاره میدم هم خرج پسرم اما خدارو شکر تا حالا کم نیاوردم هیچکسم کمکم نمیکنه از لحاظ مالی 

من همش عذاب وجدان دارم که بذارمش مهد میگم بچه دوساله چه گناهی داره

یه کار تو خونه انجام بده یه هنر یاد بگیر من آموزش آشپزی یه مدت داشتم تو خونه یه مدت چرم کار کردم هر کاری که تو خونه باشه 

نه مهد نبردم می‌بردم محل کارم اوایل اره شغلم تو اداره بود و نتونستم برم رفتم جای دیگه کار کردم تا یک ...

خدا جفتتون رو واسه هم حفظ کنه عزیزم انشاالله هیچوقت محتاج هیچکس نشین واقعا خانم قوی هستین 😍

یه کار تو خونه انجام بده یه هنر یاد بگیر من آموزش آشپزی یه مدت داشتم تو خونه یه مدت چرم کار کردم هر ...

عزیزم دنبال کارای وام اشتغال زایی هستم صدتومنه اما نمی‌دونم چه کاری بزنم چون مبلغیشو‌نیاز دارم برا پول پیش خونه و یه سری خرجای دیگه 

خدا جفتتون رو واسه هم حفظ کنه عزیزم انشاالله هیچوقت محتاج هیچکس نشین واقعا خانم قوی هستین 😍

امیدوارم شما هم موفق بشی اصلا کم نیار یه جاهایی منم موندم ولی واقعا خدا کمکم کرد الانم دور از شهرم کار میکنم تا بتونم زندگیم اداره کنم باید سختیارو تحمل کنی تا موفق بشی ما زنها همموم قوی هستیم فقط باید خودمون پیدا کنیم 

عزیزم دنبال کارای وام اشتغال زایی هستم صدتومنه اما نمی‌دونم چه کاری بزنم چون مبلغیشو‌نیاز دارم برا پ ...

ببین چه کاری بلدی خودت اره والا خوبه منم دنبالشم ولی هنوز نتونستم بگیرم 

ببخشید یسوال بی ربط ب موضوعت میپرسم بچت چجوری بود ک میبری گفتار درمانی ؟ ازکی میبری ؟  بچه من ...

سلام عزیزم تست شنوایی بدو تولد متوجه شدم کم شنواست...خیلی بچه هام هستن کم شنوا نیستن اما نیاز دارن برا گفتار ببرین گفتار درمانی