2777
2789
عنوان

میشه یه صلوات برام بفرستین لطفا

55 بازدید | 12 پست

خدا هر چی میخواین بهتون بده 

خدایا تو این شب عزیز به حق آبروی فاطمه زهرا آبرومون رو حفظ کن بیماران رو شفا بده طول عمر طولانی و با عزت به عزیزانمون بده خدایا به حق این شب به درد بد و گرفتاری و بیماری دچار نشیم خدایا همه پدر مادر ها رو حفظ کن خدایا زندگیم رو به تو میسپارم کمکم کن که من و شوهرم زندگی خوب و عاشقانه ای داشته باشیم خدایا بهم نیرو بده روز به روز پیشرفت کنم زندگیم رو به خودت میسپارم به من و همسرم کمک کن موفق بشیم رفتارمون با هم خوب باشه خدایا بهم آرامش بده صبر بده انگیزه بده خدایا به حق این شب تو این سال منو صاحب فرزند سالم و صالح بکن و تمام کسایی که بچه میخوان بهشون بده خدایا توی دوره ای هستیم که خیلی پیچیده است زندگی رو برامون راحت و آسون بکن خدایا دست منو بگیر دلم رو پر از وجود خودت کن 

الهی آمین محتاج دعاتون 

امین

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهي امين براي عاقبت بخيري داداشمم دعا كنيد 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

برات فرستادم عزیزم

ولی به اینا زیاد امید نبند من که بستم و نا امید شدم😔

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 
برات فرستادم عزیزم ولی به اینا زیاد امید نبند من که بستم و نا امید شدم😔

هیچ وقت ناامید نشو اگه به چیزی که میخوای نمیرسی یا موقع اش نیست یا به خیرت نیست نا امید نباش خودتو بسپار دست خدا کمکت میکنه خدا تا نبینه شکستی دعات رو مستجاب نمیکنه 

خدا عاقبت بخیر ش کنه

مرسي عزيزم حاجت روا بشي

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

هیچ وقت ناامید نشو اگه به چیزی که میخوای نمیرسی یا موقع اش نیست یا به خیرت نیست نا امید نباش خودتو ب ...

بابا من نشکستم نابود شدم😔

چقدر دلم خوش بود خدا داره صدام رو میشنوه دریغ از اینکه اون اصلا منو نمیبینه😭

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 
بابا من نشکستم نابود شدم😔 چقدر دلم خوش بود خدا داره صدام رو میشنوه دریغ از اینکه اون اصلا منو نمیب ...

به خودش توکل کن صداش کن شاید به صلاحت نباشه اون خودش بهتر میدونه راضی باش به رضای خدا انشاءالله دعای شما هم مستجاب لط

به خودش توکل کن صداش کن شاید به صلاحت نباشه اون خودش بهتر میدونه راضی باش به رضای خدا انشاءالله دعای ...

ممنونم❤️