2777
2789

سبزیش و داری؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت رو تفت بده کرفس هم تفت بده به گوشت اضافه کن بذار بپزه و اخرش هم طعمشو با آبغوره تنظیم کن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
آره دارم ولی نمیدونم چقد باید بریزم. نعناع رو با سبزی‌های دیگه سرخ بشه تلخ نمیشه؟ 

الان بهت میگم ببین برای یک کیلو سبزی کرفس باید اندازه ها اینجوری باشه: 50 گرم نعنا، 150 گرم جعفری و 400گرم کرفس (برگ و ساقه‌ی کرفس) 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من ب خورشت کرفسم معروفم 😁😆 تا اینجا ک شوهرم انقدر از کرفس بدش میومد حاضر نبود امتحان کنه ولی انقدر بقیه بهش گفتن تست کرد و الان غذای مورد علاقه اشه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

سبزیشو میخام تفت بدم توش نعناع داره تلخ نمیشه؟ 

نه تلخ نمیشه نگران نباش فقط خیلی تفت نده 

برای ترشی خورشت هم از آبغوره و پرک لیمو عمانی استفاده‌کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من گوشت رو جدا میپزم 

بعد سبزی (جعفری و گشنیز و برگ کرفس و خود کرفس)رو خوب سرخ تف میدم سرخ شه بعدش نعنا خشک رو یه قاشق میریزم بعد این مواد رو به قابلمه ی گوشت اضافه میکنم میزارم مثل قرمه سبزی قشنگه جا افتاده شه

خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤

من ب روش خودم درست میکنم عاشقشم 

سبزی کرفس و ریز ریز میکنم تفت میدم عین سبزی قرمه پیاز داغ میکنم ادویه میزنم یدونم عصاره گوشت میریزم  گوشت تفت میدم سبزی کرفس و میریزم  ی نصف بسته سبزی قرمه هم توش میندازم ابجوش میریریم کرفسا هم میریزم میذارم جوش بیاد بعد یک ساعت یه استکان ابغوره رو تو ماکروفر داغ میکنم میریزیم توش میذارم دوساعت جا بیفته بعد نعنا داغ میکنم میریرم توش ی ربع بعد زیرشو خاموش میکنم