2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار کسی چیزی نمیدونه

عزیزم من خودم تو باشگاه کار میکنم یه سری راهکار مربی مون گفته میگم شاید به درد شما هم بخوره:

کرم آب رسان حاوی ویتامین c بزن به پوستت،قرص ویتامین E ،قرص کلاژن، قرص امگا۳ مصرف کن،ویتامین c مصرف کن،اصولی وزن کم کن،میوه و سبزیجات و مایعات فراوان مصرف کن،در نهایت میتونی بوتاکس انجام بدی

عزیزم من خودم تو باشگاه کار میکنم یه سری راهکار مربی مون گفته میگم شاید به درد شما هم بخوره: کرم آب ...

غیر اصولی کم کردم ک نابود شدم شده بود روزی نیم کیلو کم کنم از ورزش و رژیم سخت و سرکه و چای و‌قرص عمرو باهم مصرف میکردم مرسی بابت راهنماییت

یسری راهکار هم خودم بلدم:صورتت رو به هیچ عنوان با صابون نشور،حتما صورتت رو مرطوب نگه دار،صورتت رو ماساژ بده،کرم ضدافتاب بزن حتما،با آرایش نخواب،روتین پوستی انجام بده،قرص لاغری هم مثل زنوور مصرف نکنن

غیر اصولی کم کردم ک نابود شدم شده بود روزی نیم کیلو کم کنم از ورزش و رژیم سخت و سرکه و چای و‌قرص عمر ...

رژیم غیراصولی هم به پوست آسیب میزنه و هم احتمال شکست در رژیم و بازگشت وزن هست

یه برنامه برا خودت در نظر بگیر که حتما ورزش کنی در کنارش مصرف برنج و نون رو کم کنی به جاش پروتئین بیشتری مصرف کنی، قند و چربی های مضر رو حذف کنی کامل، بعد از چند هفته تاثیرش رو میبینی گلم

خواهش میکنم عزیزم

رژیم غیراصولی هم به پوست آسیب میزنه و هم احتمال شکست در رژیم و بازگشت وزن هست یه برنامه برا خودت در ...

ی ساله رژیم ول کردم خداروشکر برنگشته هنوز ولی پوستم داغون شد