2777
2789
ولی چرا گترد میگیرید الان  دیگه همههههه اهل رسیدگی ب پوست ومو و خودشونن تقریبا کسی زشت نیست همه ...

ن اونکه بله همه شدن شبیه هم ولی یکسری چهره ها بدون همه رسیدگی ها خوشکله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد زیبایین🥲♥️

تواضع ب خرج نمیدم چون ب اندازه کافی در حق خودم بی انصافی کردم و خودم ونادیده گرفتم 

ولی وقتی  با کسایی ک اگه توترازوی قیاس قرارشون بدی ب انگشت کوچیکتم نمیرسن بهت خیانت بشه دیگه زشت و زیبایی بلندوکوتاهی واست اهمیتی نداره فقط خودکم بینی و احساس حقارت و بی مصرفیع ک تمام وجودت ومیگیره 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

کوشولووووی مننننن🥺🍓

جون دلم کلای لحظه بغضم گرف بین این همه قدبلند😂

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

تواضع ب خرج نمیدم چون ب اندازه کافی در حق خودم بی انصافی کردم و خودم ونادیده گرفتم  ولی وقتی & ...

حق داری درکت میکنم

مامان منم خیییلی زیباس ولی خیانت دیده با بابام که ازش پایینتره

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
من ۱۶۳ام 

من 155جوری ام ک هرکی باراول ببینه میگ نهایتش 20سالت باشه ریزی خیلی

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

منم مشابه ابن اتفاق افتاد برام خودمم تعجب کردم

مردا کلا هیزن و بیمار  منظورم امثال شوهرمن ن همه .. ـ

ینی یموقع فرشته کنارشونه ها ولی دلشون له له میزنه واسه  حیوون ماده ام 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

تواضع ب خرج نمیدم چون ب اندازه کافی در حق خودم بی انصافی کردم و خودم ونادیده گرفتم  ولی وقتی & ...

عزیزم چقدر ناراحت شدم اگ دوست داری بگو چطور شد فهمبدی خیانت میکنه

مردا کلا هیزن و بیمار  منظورم امثال شوهرمن ن همه .. ـ ینی یموقع فرشته کنارشونه ها ولی دلشون له ...

کلا میخوان همه ببین 

حالا یکسری خیلییی کم بگی نگی خوبن

همشون یک عیب دارن