2777
2789

با دلی شکسته و چشم گریون اومدم پابوس اگه امشب دلت خیلی گرفته و دل سکشته حاجتتو بگو تا دستتو بگیره برامنم دعا کنید😭😭

سلام

اللهم عجل لولیک الفرج بحق امیر المومنین علی علیه السلام 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب سلام الله علیها 

🟢 خواهرا

ممنونم میشم امشب به یاد امام زمانمون علیه‌السلام هم باشید و برای سلامتی و شادی و ظهورشون دعا کنید 🌱

یک درخواستی ازتون دارم می دونم متن طولانی شد عذر خواهی میکنم ،،، لطفا امشب برای همه مردم دعا کنید و برای شادی روح از دنیا رفتگانتون ....✨️

🟢 لطفا برای من و خانوادم هم دعای خیر کنید میشه به خدا ی مهربان بگید کمکم کنه ؟؟ خیلی به دعای خیر تون نیاز دارم....خیلییییی 

🟢 میشه برای اعضای تاپیک 

هر روز به یاد امام زمانم علیه‌السلام و 

تاپیک بیا و ببخش و 

تاپیک زیارت عاشورا و 

تاپیک سوره قران 

دعای خیر کنی

سپاسگزارم از لطفتون 🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا دعا کنید شغل ثابت پیدا کنم هر چه زودتر

و اسفند ۱۴۰۳ دفاع کنم و درسم تموم بشه.

امضام🙏🏻

پدر و مادرم آشتی کنند😔

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔