2777
2789

مامانا سومین باره راجبه فاویسم پست میزارم کسی زیاد نمیاد.میگن پسرم فاویسم داره.همه چیز رو از نظر علمی میدونم اما میترسم.مثلا میترسم برم مهمانی از قضا باقلا داشته باشن...تورو خدا اگر خودتون خانوادتون دارین کمکم کنید تجرییاتتونو میخوام...

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بچه خاهر منم داره خاهرم باقالی نمیخوره مهمونی هم بره باقالی داشته باشن نمیخوره

فاطمه جون پس از بوش نمیترسه؟ رو سفره باقالی باشه از اون خونه نمیاد بیرون؟ بچش چند سالشه؟

ترس نداره من خواهر دارم الان ٢١ سالشه هيچ مشكلي واسش پيش نيومده هر وقت ميري دكتر بايد موقع نسخه نوشتن ياداوري كني 

پسرمم داره 

اول خواهرمو گفتم كه متوجه بشي اصلا مشكل ساز نيست 

٢١ سالشه ولي مشكلي نداشته 

يه سري دارو محدوديت داره اسپرين هم توش هست ديگه مهم نيست نترس اصلا 

خدایا شکرت 🫀
فاطمه جون پس از بوش نمیترسه؟ رو سفره باقالی باشه از اون خونه نمیاد بیرون؟ بچش چند سالشه؟

نه بابا خاهر من شمال زندگی میکنه اونجا که باقالی زیاده نه از بوش نمیترسه فقط نمیخوره هنوز دوسالش نشده 

من مامان شدم🥲

باقالي هم والا من خودم هر هفته خونه مادر شوهرم ميخورم به پسرم گفتم مامان شما حساسيت داري اونم اصلا نخواسته كه تست كنه 

اگه زماني مهد يا مدرسه هم گذاشتيش حتما بهشون بگو 

خدایا شکرت 🫀
ترس نداره من خواهر دارم الان ٢١ سالشه هيچ مشكلي واسش پيش نيومده هر وقت ميري دكتر بايد موقع نسخه نوشتن ياداوري كني پسرمم داره اول خواهرمو گفتم كه متوجه بشي اصلا مشكل ساز نيست ٢١ سالشه ولي مشكلي نداشته يه سري دارو محدوديت داره اسپرين هم توش هست ديگه مهم نيست نترس اصلا

الهی دورت بگردم باران جون چند دقیقه بمون و نرو

من خیلی میترسم بخاطرش دوماه که بچم دنیا اومد افسردگیه حاد گرفتم.

الان هرکی میگه بریم مهمونی الکی بهانه میارم و نمیرم

از بوش نمیترسی؟ اگر شانس بد من باقالی داشته باشن چی؟ 

حشره کش هم بده؟ تو میزنی؟

سوال دیگه هم اینکه شیرینی که پودر پسته داشته باشه یا کالباس پسته ای میخورن؟ اخه میگن باقالی توشه

الهی دورت بگردم باران جون چند دقیقه بمون و نرومن خیلی میترسم بخاطرش دوماه که بچم دنیا اومد افسردگیه حاد گرفتم.الان هرکی میگه بریم مهمونی الکی بهانه میارم و نمیرماز بوش نمیترسی؟ اگر شانس بد من باقالی داشته باشن چی؟ حشره کش هم بده؟ تو میزنی؟سوال دیگه هم اینکه شیرینی که پودر پسته داشته باشه یا کالباس پسته ای میخورن؟ اخه میگن باقالی توشه

كالباس ها پسته ندارن اون سبز ها باقالي هستن عزيز من 

ميشه بيماري رو يكم توضيح بدي

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن