2777
2789
عنوان

اونایی که سقط داشتن بیاین لطفا

294 بازدید | 34 پست

سلام من ۳ بار سقط داشتم همشون تو ۶ هفته بعد از تشکیل قلب مشکل ایمنی نداشتم بازم نمیدونم آزمایش های ایمنی کامل بود یا نه ولی ۱ سال قرص پریدنیزالون.هیدروکسی آسپرین وبعضی مکمل ها کنارش تو بارداری هم روزی ۲ تا هپارین میزدم و همون دارو ها یکم مشکل انعقادی داشتم 

شوهرمم واریکوسل داره الان نمیدونم مشکل منه یا شوهرم؟

کسی مث من بود اخه مادر شوهرم قبلا هی منت میزد

مشکل ایمنی داشتی که این دارو هارو میخوردی دیگه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقط سخته عزیزم منم سقط داشتم درک میکنم چی میگی    ولی مال من ۱۲ هفته بودم به چشم خودم دیدمش دنیا رو سرم خراب شد الآنم از جلوی چشام اون لحظه نمیره اصلا

هر جور که مطلوب خودت هست,همان باش😊😎
دکتر نگفت که مشکل ایمنی داری ولی حس میکنم بخاطر محکم کاری داده بود

ویتامین که نیست 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

عزیزم درکت میکنم منم بعد دوسال بسختی باردار شدم شوهرم اسپرمش کم تحرکه خودمم تنبلیتخمدان داشتم همه چیز خوب بود رفتم انومالی و اینا دوروز بعدش در کمال ناباروری کیسم ترکید و پسرک عزیزم اسمونی شد بعدش ازمایشات سقطو دادم فهمیدم مشکل انعقادی دارم الان دوباره در کمال ناامیدی که دکترا گفتن طبیعی باردار شدم 

استرسش داره میکشه منو همش خاطرات بیمارستان جلو چشم میاد نمیدونم تنها کاری که کردم سپردمش خدا توهم توکل بخدا کن تواین شبای عزیز دعا کن شاید حاجت رواشیم درکت میکنم که چقد سخته

سقط سخته عزیزم منم سقط داشتم درک میکنم چی میگی     ولی مال من ۱۲ هفته بودم به چشم خودم دید ...

منم بچمو دیدم داغون شدم هنوز بعد از دو تا بچه اثارش توو وجودمه