2777
2789
عنوان

شما خوابای تکراری دارین؟

155 بازدید | 18 پست

با اینکه خیلی ساله میگذره من هنوز کابوس مدرسه رو میبینم هنوز از سرویسم جا میمونم و نمیدونم چطوری برگردم خونه فضای مدرسه هم دلگیر و همه چیز زنگ زدس😤

ادب ، جذاب ترین،کاریزماتیک ترین و مترقی ترین ویژگی یک انسانه👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی پارکی هست تو بعضی خیابان همیشه اون پارکو میبینم نمیدونم جریان چیه

منم همیشه خواب خونه قدیمیمونو میبینم با اینکه 12 ساله ازونجا رفتیم حتی یه بارم خواب خونه جدیدمونو ندیدم

من اصلا خواب نمیبینم نمدونم چرا فکنم روحم خیلی ب جسمم وابستس😂😂😂😂😂

شاید ارامشت زیاد و با خستگی میخوابی که عمیقه و خواب نمیبینی

همش خواب میبینم از ارتفاع می افتم اما مث هندیا رو پام وا میستم😂💔

یه خونه بزرگی قبلا داشتیم اما ازون جا رفتیم همممممش خواب میبینم توی اون خونه اتفاقای بدی برام می افته

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

شاید ارامشت زیاد و با خستگی میخوابی که عمیقه و خواب نمیبینی

خسته خییییییییلی خستم با دوتا بچه

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
همش خواب میبینم از ارتفاع می افتم اما مث هندیا رو پام وا میستم😂💔 یه خونه بزرگی قبلا داشتیم اما از ...

اینا همش میگن بخاطر اینه که مسئله حل نشده راجع به چیزی که خواب میبینیم تو ذهنمون داریم

خواب مدرسه و دانشگاه و امتحان و جا موندن از سرویسو من یه مدت زیاد می دیدم

معنیش اینه: اضطراب زیادی داری چون فکر می کنی نمی تونی از پس مشکلات زندگیت بربیای

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

تواین هفته سه بارخواب دیدم دخترخواهرمو بردم حموم یاباشیشه شیربهش شیرمیدم یادارم بهش غذامیدم خواهرم د ...

ایشالا که خیره و داری خاله میشی