2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 32 پست

خدا میخواد منو اذیت کنه؟!خدای من با خدای تو و امثال تو فرق داره 

خدای من خدای قشنگیاس

خدای من خدای مهربونیاس حتی اگه من هیچوقت نرم سمتش اون هوامو داره

اعتقادتو برای من تحمیل نکن خانم!🤷🏻‍♀️

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿

بهش بگو از این به بعد دیگه عنم برای خواهر و مادرت نمیخرم من 

هر چی میخوان به خودت بگن به من ربطی نداره

اگه هم از این به بعد چیزی ازت خواستن بگو لطفا به فلانی(اسم شوهرت)بگین من یادم نمیمونه دلخور میشید

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه از خودت بوده کامل توضیح میدادی برا همسرت و شلوغش نمیکردی خواهرشم این وسط کاره ای نبوده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من گفتم ارزش خودمو فهمیدم که بخاطر یه ریمل همسر خودم چقدر باهام بد رفتاری و دعوا کرد

دیگ اخلاق شوهرتو خودت بهتر میدونی

باش کل کل نکن ، اون خانوادشم یخورده با سیاست بیشتر بپیچون ،ک دعوا درست نکنن

من گفتم ارزش خودمو فهمیدم که بخاطر یه ریمل همسر خودم چقدر باهام بد رفتاری و دعوا کرد

در جواب رفتار شوهرت میگفتی .متاسفم ک بخاطر یه ریمل ناقابل همچین رفتاری از همسرم میبینم 

بخاطر چیزایی ک خریدم تشکر نکردی بخاطر یه ریمل اینجوری میگی

بهش بگو از این به بعد دیگه عنم برای خواهر و مادرت نمیخرم من  هر چی میخوان به خودت بگن به من رب ...

وای فک کن بری مسافرت همش دنبال درخواست ها و فرمایشات خانواده شوهر باشی تهشم کتک بخوری:/

ای بختت زن

خواهرش گناهی نکرده احتمالا خارج از کشور رفتن گفتن براشون بخرن شوهرش روانیه  

من۱دوستی داشتم تا۳ماه پیش،

چنان ازشوهرش میگفت خودم میخواستم شوهرش ومادرشوهرش وخواهرشوهراش روخفه کنم😁😂🤣🤣🤣🤣

باورمیکنی خودم به پای دوستم افتادم بیخیال من بشه

التماسش کردم

داشتم دیوانه میشدم ازدستش این آخرا

بیشرف روانی کامل بوده

خداشاهده راحت شدم

بنده خداشوهرش وخانواده شوهرش😁😂

حالاتصورکن این دوستم بوده وازنزدیک رفت وآمدداشتیم ومن نشناخته بودمش وراحت قضاوت غلط کرده بودم

بعدازیه متن چندخطی بیایم وبازندگی۲نفربه راحتی بازی کنیم ونظربدیم.

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......