2777
2789
عنوان

شکایت از جراح بینی

435 بازدید | 14 پست

تاحالا کسی از جراح بینیش شکایت کرده؟؟

کار به جایی میبره اقدام کنم؟

سه ماهه عمل کردم هرچی میگذره کج تر و بیریخت تر میشه نوک بینی یه سمته تیغش سمت دیگه پره ها بالا پایین بخیه خورده افسردگی از قبل داشتم عمل کردم روحیم عوض شه با خراب شدن بینیم فکر خودکشی مدام تو سرمه هزینه جراحی ترمیم هم صد و پنجاه تا دویست میلیونه چ کنم 

بزار بگذره ۱سال اگه درست نشد خود دکترت برات ترمیم رایگان انجام میده

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه سوم عملم

یاعمل نکنیدیااگرمیکنیدپیش بهترین برین من یه تتومیخوام رومچ دستم بزنم سه ساله نزدم هنوزکمارنیومدمباهاش چطوری میرین دماغ عمل میکنید پیش هرکسی بزگترین جرمم لمیینت ناخن هست

سلام لطفا جواب بده دکترتون کی بود ؟ بابک محی صفت نبودن ؟ منم خواهرم بینیش اینجوری شده بود اما بعد یک ...

نه محی صفت نبود پیش‌اونم برای مشاوره رفتم داستان داشت بیخیالش شدم دکترم مریم اسماعیلی بود که الانم بعد یکسال بینیم خوب نشده 

یاعمل نکنیدیااگرمیکنیدپیش بهترین برین من یه تتومیخوام رومچ دستم بزنم سه ساله نزدم هنوزکمارنیومدمباها ...

بابا سابقه کار دکترش زیاده مراجعه کننده زیاد داره و قدیمیه پیج اینستاشم نمونه کاراش خوبه ولی دماغ منو تر زده الانم تقریبا یکسال گذشته برم پیشش ببینم ترمیم میکنه یا نه