بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پسر من دو سال و نیمس باید انرژیش تخلیه کنیم وگرنه آخر شب همزمان که خوابش میاد انرژی هم داره دیگه باید باهاش کشتی بگیریم یا بدوییم یا انقد گریه میکنه تا خوابش میبره
ببین عزیزم شما باید در مورد بچه توی هر سنی مطالعه داشته باشی خیلی کارا برای اون سن عادیه مثلا چیزایی که گفتی زیاد غیر عادی نبود برای بچه سه ساله خصوصا پسر که ذاتا شیطون تره ولی شما باید مطالعه داشته باشی که چه جور باهاش برخورد کنی گاهی مدارا لازمه گاهی تنبیه گاهی داد زدن . باید این رو یاد بگیری . یه منبع خوب و وسیع نت هست مثلا بزن روشهای برخورد با لجبازی بچه سه ساله کلی راهکار میاد چندتاشو امتحان کن ببین کدوم برات بهتر جواب میده
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
تا یه حدی اقتضای سنشونه عزیزم ما حرم بودیم خیلی هم شلوغ بود اصلا دستشو نمیده به من. از کجا یک پلیس ...
درست میگی عزیزم اما من خیلللی باهاش حرف میزنم بازی میکنم پا ب پاش شیطنت میکنم اما تای حدی ببینم شیطنش خیلی خارج از کنترله جدی میشم و بی اهمیت همش دستشو میکنه تودهنش زیونشو میاره بیرون