2777
2789
عنوان

عشقمو دیدم امروز 🥺😭 بیایین بگم

830 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها 

امروز واسه افطار عموم اینا دعوتمون کردن 

خانواده ی اینام بود 🥺

بعد دیدمش قلبم گروپ گروپ میزد 

موقع افطار نشست درست جلوی من 

هر بار سرمو ببند میکردم میدیدم داشته نگاهم میکرده 

موقع جمع کردن سفره شد 

بعد منم رفتم کمک 

اینم تو آشپز خونه روی صندلی نشسته بود 

دقیقا وقتی رفت که من داشتم با سینی میرفتم آشپز خونه 

بعد همونجا نشست هی میگفت اینو اینجا بزار اونو اونجا 

بعد دیگه کار من تو آشپزخونشون تموم شد 

اومد حال تا سفره رو جمع کنم کامل 

همه ی بچه ها تو آشپز خونه بودن کسی نبود این ور 

فقط یه پیر مردی نشسته بود 

منم مشغول پاک کردن سفره با دستمال شدم 

که یه هو اینم اومد نشست رو مبل جلوی من 

یعنی قششننگگگ مشخصه هر جا برم میاد دنبالم 

بعدشم یه دسته از مهمونا گفتن شب موقع است ما رو ببر خونمون (به همون کراشم) اینم قبول کرد

هی میگفت خدافظ همگی اگه قبل من رفتین 

خدا فظ خیلییی هم زیاد میگفت ، بعد من گفتم باشه پس خدافظ ، بعد خرف نزد رفت !

بعد ما عزم رفتن نمودیم 😔

اینم نبود 

اما از پایین صداشو شنیدم 

خوشحال شدم قبل ما اومده 

بعد رفتم پایین کفشمو پوشیدم و باهاش خدافسی کردم 

اونم خیلی باهام صمیمی برخورد میکنه 

با بقیه اینجوری نیست به خدا که نیست 

مثلا چرا با بقیه دخترا که اونجا بودن اصلاا حرف نمیزد؟

اما با من هر جا باشه گرم حرف میشه

دوسم داره دیگه مگه نه؟🥺

اینم از امروز 

من دلم براش یه کوشولو شده 😭🤏

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

خوشبحالت اونم دوست داره

چیت میشه؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من ذوق کردم برات؟    

وااییی مننن ذووووق🥺🥺❤️❤️❤️❤️❤️

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

آخی حسو حالتو درک میکنم برا منم دقیقا همین مدلی پیش اومده بود

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

خوشبحالت اونم دوست داره چیت میشه؟

یه فامیل 🥲

آخی عزیزممممممم🥺 ایشالا امشب حضرت علی برات پدری کنه بزارش جلو راهت و سال دیگ باهم باشید 

انشاااللللهههه واااییی یعنی میشههه؟؟؟🥺🥺🥺

شما چه مهربونین❤️❤️❤️

وااییی مننن ذووووق🥺🥺❤️❤️❤️❤️❤️

چقدر برا حست و موقعیتت ذوق کردم مطمئنم اونم دوست داره وگرنه چرا تا تو اومدی سفره جمع کنی اومد نشست تو حال پس حستون دوطرفس اگر خیرت در اینه انشاا... بشه شوهر آیندت و باهاش خوشبخت ترین بشی

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

مثل ی رمان تصورش کردم

🥲❤️🥺

چقدر برا حست و موقعیتت ذوق کردم مطمئنم اونم دوست داره وگرنه چرا تا تو اومدی سفره جمع کنی اومد نشست ت ...

انشاالله 🥺❤️❤️❤️

برام دعا کن مهربون 

من خیلی دلمو بزاش باختم 🥲