2777
2789
عنوان

خوش بحال مجردا ای خدا داغونم

140 بازدید | 9 پست

دلم میخاد خودمو بکشم کنم راحت شم خستم از شوهر مشکلات زندگی از همه مهتر بچه یکسره تو بغلمه گریه میکنه سرم رفت دیگه خدا منو بکشه راحت شم ۱۸ سالمه ولی خستم از زندگی چقد بکوبم توسرم اخه این بچه روانیم کرده 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری خیلی سخته منم پشیمونم ازدواج کردم البته ۲۷ سالمه و خداروشکر بچه ندارم

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

چه دنیای عجیبیه 

مجردا در آرزوی ازدواجن متاهلا میگن کاش مجرد بودیم

هیچکس از موقعیتش و اون چیزی که داره راضی نیست

الــهـــی بــه امــیــد تــو♥ خدایا چشم بستم به درگاهت میدونم ناامیدم نمیکنی

برای زندگی برنامه ریزی کنید تو ارامش خیلی تاثیر داره

هروز با برنامه باشین بنویسیدش

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف‌‌🤍
چه دنیای عجیبیه  مجردا در آرزوی ازدواجن متاهلا میگن کاش مجرد بودیم هیچکس از موقعیتش و اون چیز ...

بله 

بنظر من باید در هر شرایط شکر گزار باشیم

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف‌‌🤍