2777
2789
عنوان

سونو ان تی کیا نرفتن

1447 بازدید | 11 پست

سلام تصمیم گرفتم سونو ان تی نرم آخه سر پسری خیلی اذیتم کردن که مشکل داره منم رفتم آزمایش ...یاد رفت اسمش چی بود انجام دادم که گفتن مشکلی نیست 

داشتم به این فکر می کردم چرا به خودم استرس بدم برم سونو ان تی 

ولی یه مشکل میگن دقیق ترین زمان زایمان برا سونو ۳ ماهگی با توجه به اینکه من سزارینی هستم نمی دونم چه کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان تی رو برو حتما

واسه منم زده بودن سندروم داون 

که خدا لعنتشون کنه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خخخ چرا

دخترخالم یه جاری داره که بچه اولش پسر بوده و سالم 

وقتی بچه دومشو باردار میشه تو بهداشت هر کار میکنن نه سونو میره نه غربالگری، دلیلش هم این بوده که چون بچه اولم سالم بوده پس ما مشکلی نداریم اینم سالمه و هزینه بیخودی نمیکنم. بچه ی دومش متاسفانع مشکل داره

فقط با یه سونو مشخص میشد

انشاالله بچت سالمه اما خودتو شرمنده بچت نکن

ان تی رو برو حتما واسه منم زده بودن سندروم داون  که خدا لعنتشون کنه

خوب برا منم همین زد چقد گریه و استرس تا بعد ۲۰ روز جواب سلفری بیاد مردم و زنده شدم ...

دخترخالم یه جاری داره که بچه اولش پسر بوده و سالم  وقتی بچه دومشو باردار میشه تو بهداشت هر کار ...

نه زبونم لال فک کنید چیزی بگن من که سقط نمی کنم 

اونا که کاری نمی کنن فقط میگن شاید مشکل داشته یاشه

ان تی رو برو حتما واسه منم زده بودن سندروم داون  که خدا لعنتشون کنه

الان خیلی موارد دیدم اینجور میگن بعدم میگن برین سلفری 

چقد استرس به خانم باردار میدن