2777
2789
عنوان

مرد خیلی برونگرا خوبه؟

358 بازدید | 17 پست

مردی که همه خاطرات بچگیش رو برامون تعریف کنه ...بیشتر حرف های خانوادش رو بهمون منتقل کنه...اگر اتفاقی براش بیفته با جزئیات تمام برامون تعریف کنه... اگر مشکلی تو خانوادش باشه بهمون بگه..‌

زندگی با این مرد چجوریه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه ولی اگه خانوم خیلی درونگرا باشه بعدا ممکنه به مشکل بخورن 

مثلا منو همسرم اینجورییم که اون همش میخاد تو مسافرت و گشت و گزار و مهمونی و جمع های شلوغ باشه ولی من برعکس همش میخام دوتایی تنها باشیم خونه باشیم 

ینی میگم فقط به جنبه پر حرفیش توجه نکن در مورد برونگرا ها کامل تحقیق داشته باش

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
خوبه ولی اگه خانوم خیلی درونگرا باشه بعدا ممکنه به مشکل بخورن  مثلا منو همسرم اینجورییم که اون ...

همسر من برونگرا هست ولی خیلی اهل تفریح های دست جمعی هم نیست یعنی براش مهم نیس خیلی‌ . 

بیشتر اهل حرف زدن و خاطره تعریف کردنه 

ولی خب از اون طرف این پر حرفیش باعث ایجاد مشکلم میشه. چون همه حرف های خانوادش رو ب من منتقل میکنه ناخواسته 

همسر من برونگرا هست ولی خیلی اهل تفریح های دست جمعی هم نیست یعنی براش مهم نیس خیلی‌ .  بیشتر ا ...

آره شوهر منم اینجوریه اصلا نمیتونه حرف نگه داره دیگه میبینم گاهی ناراحت میشم بهش میگم اول فک کن ببین الان چیزی که گفتی نیاز بود من بدونم یا نه آخه هر چیزیو که آدم نباید بگه 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
آره شوهر منم اینجوریه اصلا نمیتونه حرف نگه داره دیگه میبینم گاهی ناراحت میشم بهش میگم اول فک کن ببین ...

همسر شما هم راز خانوادش رو ب شما میگه ؟ 

مثلا همسر من از دعواهای زن و شوهری مدر و مادرش بهم میگه ک مادرش هیچوقت کوتاه نمیومده. یا دعوای برادرش و زنداداشش رو بهم میگه . 

من میترسم راز منم به اونا بگه

همسر شما هم راز خانوادش رو ب شما میگه ؟  مثلا همسر من از دعواهای زن و شوهری مدر و مادرش بهم می ...

آره میگه 

اگه بهش بگم مثلا فلان چیزو بهشون نگو معمولا نمیگه ولی گاهی یهو بعضی چیزا رو از دهنش در میره میگه 

همیشه در حال تذکر دادنم بهش که اینو نگو اونو نگو

آره میگه  اگه بهش بگم مثلا فلان چیزو بهشون نگو معمولا نمیگه ولی گاهی یهو بعضی چیزا رو از دهنش ...

چ جالب دقیقا مثل من هستید 

ولی من سعی میکنم زیاد تذکر ندم ک حس مادر بودن ازم بگیره. ولی از این اخلاقش خیلی میترسم

چ جالب دقیقا مثل من هستید  ولی من سعی میکنم زیاد تذکر ندم ک حس مادر بودن ازم بگیره. ولی از این ...

نه من همش ترکر میدم نمیتونم ریسک تذکر ندادنو بپذیرم مجبورم بگم  

فعلا که خداروشکر برا ما اتفاق خاصی نیافتاده ان‌شالله برا شما هم پیش نیاد

چون خودم درون‌گرا ام اصلا حوصله ی مرد برونگرا ندارماگه خودت برون‌گرا باشی خوبه

دقیقا درگیر همچین شوهریم خودم درونگرا اون برونگرا یه جاهایی خوب یه جاهایی وحشتناکه ده ساله دارم عذاب میکشم