2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه امشب برو خونه بابات دوستام می‌خوان بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 31 پست

به هیچ وجه نرو 

مطمئن باش اگر دور همی سالمی داشته باشن اصرار نمی کنه تو بری 

یه بارم برا همچین شد ولی یهو یه چیزی جا گذاشتم اومدم بردارم دیدم بوی مشروب خفم کرد

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه باید دوطرفه باشه اون قبول نکرد توم قبول نکن. چندوقت یبار دوستاشو میاره؟

وقتی من دانشگاه بودم ،یعنی خونه نبودم هر هفته اینجا بودن ولی الان تموم کردم اومدم خونه ،تازه وقتی می اومدم هی می‌دیدم مثلا فرشمو با زغال سوزاندن😑یا سیگار تو گلدون خاموش کردن

به شوهرت اعتماد نداری؟؟

خودت دور همی نمیری با دوستات؟

اگه شناخت داری و آدم سالمیه چه اشکالی داره دورهمی بگیره با رفیقاش،مردا هم گناه دارن،صبح تا شب سرکارن ،حداقل یه دورهمی با رفیقاشون حقشونه دیگه😁

من تازه شوهرمو تشویق هم میکنم میگم دوستاتو دعوت کن،البته دوستاشم میشناسم چجور آدمایی هستن

وقتی من دانشگاه بودم ،یعنی خونه نبودم هر هفته اینجا بودن ولی الان تموم کردم اومدم خونه ،تازه وقتی می ...

دیگه در این حد ک هر هفته باشن واقعا زیاده رویه، اگه میخواست با دوستاش باشه ک مجرد میموند، بگو تو متاهل شدی باید اولویتت همسرت باشه نه دوستات

به شوهرت اعتماد نداری؟؟ خودت دور همی نمیری با دوستات؟ اگه شناخت داری و آدم سالمیه چه اشکالی داره د ...

چرا اعتماد دارم بهش آدم خوبیه ولی کلا نمیتونه به کسی نه بگه 💔یعنی جونشم بخوان دو دستی تقدیم می‌کنه 

البته واسه دوستاش و بقیه اینجوریه ،یکی از دوستاشم که گفتم چجوریع اون میخواد بیاد