2777
2789

من دیشب یکمماست ترش خوردم از صبح اسهال شدم بعد دل پیچه و دل درد شدید گرفتم ظهر یکم آبگوشت خوردم همش بالا آوردم الام معدن هم میسوزه هم درد داره شبیه آتیش تو معدمه 

ویارم داشت بهتر میشد تا دیشب ماست ترش خوردم ریختم بهم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

بیسکوییت ساقه طلایی درمان دردته.از اون سبوس دارا هست که خیلی باش جوک ساختن.کاری به جوکا ندارم.اما خداییش درمان معده درد حاملگیه شک نکن.به خصوص صبحا که از خواب بیدا میشی یه دونه با شیر بخور معجزه میکنه.شیره خرما و توت و انگور هم خیلی خوبه

بیکویی ساقه طلایی درمان دردته.از اون سبوس دارا هست که خیلی باش جوک ساختن.کاری به جوکا ندارم.اما خدای ...

نه کلا ویار درد معده بازداری متفاوت این قشنگ معلوم دیشب ترش کردم عجیب ریختم بهم 

قرص ترسیدم بخورم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کلا ویار درد معده بازداری متفاوت این قشنگ معلوم دیشب ترش کردم عجیب ریختم بهم  قرص ترسیدم بخ ...

قرص نخور.همون بیسکوییت معدتو جمع میکنه.چون میگی ترش کردی.همون بیسکوییتو بخور

قرص نخور.همون بیسکوییت معدتو جمع میکنه.چون میگی ترش کردی.همون بیسکوییتو بخور

باش ممنون 

یه مدلی شدم که حس میکنم کلا نباید هیچی بخورم دو روز تا خوب بشم ولی باردارم دلم هی صدا میده میپیچه ضعف دارم 😭

گرسنه نمون.واسه بچه خوب نیست.

دارم نون خشک میخورم 🤕

نون خشک سبوس دار  خیلی خوبه.

فعلا که خوردم و یه چای زنجبیل نبات خوردم توکل بر خدا