سلام دوستان من تازه عروسم هنوز سر خونه زندگیم نرفتم تو دوران عقدم خودم ۳۰ سالمه شوهرم ۳۵ ولی انگار ۱۸ تا ۲۰ سالشه یه نوجوونه😏 خیلی طرز فکر و کاراش رو مخ منی که ازش ۵ سال کوچیکترم خیلی پخته تر رفتار میکنم شما نظرتون چیه شما هم اگه همچین تجربه ای دارید بیاین راهنمایی کنید و راهکار بدید
دقیقا😅منکه ناامیدشدم یه جور باحرص نگاش میکنم میگه بیامنوبخور
کلا مردا همینن
عمو و بچههاش باهم بازی میکردن بعد زدن اینه رو کثیف کردو شکوندن
گفتم زنعمو برو سه تا بچهات رو جمع کن
دوتا بچه داره من عمومم اضافه کردم
سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمیبره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
مردا مثل بچه دو ساله میمونن دیدی وقتی به بچه دوساله میگی جیزه نرو سمت فلان چیز هرکاری میکنه تا دست بزنه ببینه واقعا جیزه یا نه
کلا به این موجودات هرچقدر گیر ندی و با زبان نرم و چرب رفتار کنی برنده ای
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌